24-05-2019 2 min. Patrick van Haren

KlusWijs strooit vijfduizend euro rond

KlusWijs strooit vijfduizend euro rond

Het voorjaar is een uitstekende periode om die klus eens aan te pakken waar je de hele winter al tegenaan hebt gekeken. De temperatuur is aangenaam en het is vaak droog weer dus pak je gereedschap en ga aan de slag. KlusWijs denkt met de consument mee en is juist in deze periode een leuke actie gestart.

Actie
Bij KlusWijs Alex van Gruijthuijsen aan de Korte Brouwersstraat vind je een zeer ruim assortiment gereedschappen en materialen voor al je klussen. Bovendien beschikt het deskundige verkoopteam over veel kennis om je bij te staan bij al je aankopen. Onlangs vroeg Alex aan zijn team hoe men dacht over klantenbinding en wat KlusWijs Beneden-Leeuwen daaraan kan bijdragen. Als snel kwam vanuit het team van medewerkers het idee om de KlusPas daarbij in te zetten. De actie is inmiddels gestart. ‘Bij je aankopen wordt aan de kassa direct 5 euro op het spaarsysteem van je KlusPas bijgeschreven. Zomaar, als waardering dat je klant bent. Ben je nog niet in het bezit van een KlusPas dan kun je die aanvragen als je de bouwmarkt bezoekt. En je krijgt dan meteen ook 5 euro bijgeschreven. Dat is een mooie start’, aldus Alex van Gruijthuijsen. De eerste 1.000 klanten ontvangen deze actie-aanbieding van 5 euro. De actie blijft lopen tot alle 5.000 euro zijn vergeven. De KlusPas is een spaarsysteem waarbij je 5% spaart over al je aankopen. Zo gaat het sparen wel extra snel.

KlusWijs

Over KlusWijs
Het uitgangspunt van deze Doe-Het-Zelf-keten is hoge kwaliteit leveren voor een scherpe prijs en voor wie wil een enorme dosis kennis en informatie van de ondernemer en het verkoopteam. Bijzonder hieraan is dat KlusWijs meegaat met het prijsniveau van de grote Nederlandse en Europese bouwmarkten maar dan wel mét het assortiment en de kennis van de specialisten. Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen of als je een klus uit handen wil geven. De ondernemers hebben een zeer lange historie met hun vestiging en een trouwe band met hun consumenten. Vakkennis en service staan hoog in het vaandel. Met de inrichting van de winkel onderscheidt KlusWijs zich doordat er is gekeken naar hoe jij als bezoeker het liefst door de winkel loopt. Een overzichtelijke winkel met duidelijke navigatie van de verschillende ‘werelden’.

KlusWijs
Korte Brouwersstraat 14
6658 AC te Beneden-Leeuwen
T: 0487-595339
www.kluswijs.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.