Kofferbakmarkt Lauwe

De Zandstraat van ons dorp wordt op zondag 22 september het decor voor de verkoop van tweedehands waar. De Kofferbakmarkt Lauwe is geopend vanaf 9.00 uur. Op zoek naar dat ene boek of een leuk schilderij? Je kan het zomaar aantreffen op de Kofferbakmarkt. En mogelijk nog voor een spotgoedkoop bod.

Kindermarkt
Ook voor kinderen is er de mogelijkheid om spullen te verkopen. Wil je met je kleedje op deze markt staan? Stuur dan een mailtje naar f.kempkes@gmail.com je krijgt een inschrijfformulier toe gestuurd. Hier krijg je te horen op welk plein je komt te staan. Kinderen tot 12 jaar krijgen een GRATIS plek bij het pleintje voor winkel Heppie Rebel. Hier mogen alleen kinderspullen (speelgoed) verkocht worden (dus geen spullen van volwassenen). De markt opent om 9.00 uur tot 13.00 uur. De deelnemers mogen om 8.30uur beginnen met opzetten van hun spullen. Wil je een activiteit organiseren? Bijvoorbeeld een grabbelton of met je muziekinstrument? Leuk! Laat via de mail weten wat je wilt gaan doen!

Natuurlijk zijn ook alle koopjesjagers en belangstellenden van harte welkom op de Kofferbakmarkt Lauwe. Kom dan gezellig langs om rond te neuzen en leuke ‘hebbe dingetjes’ te scoren.

Kofferbakmarkt

Schoenmakerij Bergmans
Van Gelder Verf en Wand