Kunstgrasveld SV Leones klaar voor gebruik

Zondag 5 januari was de dag waar heel sv Leones naar hunkerde: de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld op sportpark Het Zijvond te Beneden-Leeuwen. Na maanden hard werken was het nieuwe kunstgrasveld eind december klaar voor gebruik. Compleet voorzien van diverse nieuwe goals, vangnetten, omheining en led-verlichting heeft sv Leones nu de beschikking over één van de beste en modernste kunstgrasvelden uit de regio. 

Klokslag 10.00 uur begonnen de jeugdteams in het bijzijn van de trotse voorzitter Willem van Veenendaal aan de eerste wedstrijden op het kunstgrasveld. Alle teams waren aanwezig onder toeziend oog van vele ouders, opa's, oma's, leden en andere belangstellende. Uiteraard stond ook Ger de Mulder, beheerder van het sportpark en de coördinator van het project, met grote bewondering en trots naar de wedstrijden op "zijn" veld te kijken.

Kunstgrasveld Leones

Om 12.00 uur was het moment daar: de officiële opening onder leiding van Marc van Haagen. In het busje van Hans kwam hij samen met de algemene voorzitter Willem van Veenendaal, de voorzitter van de Stichting Wim Bul, wethouder Ans Mol, Prins Cees d'n Urste, Funkenmarieke Robinn en 8 spelertjes van de mini's het terrein op gereden en namen zij plaats op het kunstgrasveld.

Na een woordje van de aanwezigen werd het veld ingewijd door Prins Cees d'n Urste van de Braoiers en officieel geopend nadat de wethouder Ans Mol de bal door het gat van het ING spandoek in het doel schoot. Onder luid gejuich, het clublied en het afschieten van geel zwarte confetti kanonnen is het nieuwe kunstgrasveld van sv Leones een feit.

Vanaf nu kunnen alle teams gebruik gaan maken van het kunstgrasveld en is de club klaar voor de volgende stap: de nieuwe accommodatie. Inmiddels is er groen licht gegeven voor het project en staan de eerste werkzaamheden gepland voor april zodat sv Leones aan het einde van dit jaar kan beschikken over een geheel nieuw en modern sportpark het Zijvond.

Kunstgrasveld Leones

Foto's: SV Leones

 

Boetiek Favoriet
Van Gessel Ramen en Deuren