Laatste Onbekende Kiek

Deze week de laatste aflevering van de Onbekende Kiek. In deze rubriek vragen we om jouw hulp. We hebben in onze archieven een aantal foto’s waarop onbekende personen of gebouwen staan afgebeeld. We gaan samen met de bezoekers van onze digitale dorpskrant op speurtocht en hopen zo te achterhalen wie of wat er op de betreffende foto te zien is. Voor deze laatste aflevering zochten we naar historische kermisfoto’s. Helaas is er geen reactie op gekomen dus hebben we uit ons archief een foto opgezocht voor deze laatste aflevering over een ander evenement dat vroeger enorm populair was.

Onbekende kiek

De onbekende kiek van deze week laat een bouwwerk zien dat op voorhand niet zal worden herkend als een gebouw dat in ons dorp heeft gestaan. Toch heeft dit gebouw wel degelijk in Lauwe gestaan. Wie er meer over kan vertellen wordt ook nu weer uitgenodigd om te reageren.

Onbekende kiek

De onbekende kiek van vorige week is een groepsfoto waarop allemaal jongemannen staan afgebeeld. De foto is naar schatting ongeveer 50 jaar oud. Die foto kon slechts door een heel klein gezelschap worden herkend. Het is namelijk een dienstfoto waarop Theo van Gelder te zien is (staand, vierde van links). Links naast hem staat Piet Adams uit Druten en verder staan er geen Maas en Walers op deze foto.

Hooftzaak
Paul Soetekouw financieel advies