14-06-2019 2 min. Patrick van Haren

Lauwse Bingo al hoofdprijs op zich

Lauwse Bingo al hoofdprijs op zich

Elke stoel is bezet in mfa De Rosmolen als op vrijdagavond 7 juni de voor deze gelegenheid gereserveerde spreekstalmeester Marc van Haagen de Bingoavond opent. Hij kan rekenen op de assistentie van enkele stevige jongemannen die hun shirt in de droogtrommel hebben achtergelaten en in blote sixpack de orde handhaven.

De grote zaal van mfa De Rosmolen is met medewerking van het team van Fred en Jolanda van de Brasserie zeer sfeervol ingericht. De ronde VIP tafels vooraan in de zaal bieden plaats aan elk 10 dames die zich uitgebreid laten voorzien van tal van luxe hapjes en drankjes. De lange dissen vertonen allemaal eenzelfde beeld. Dames die met een pen in hun hand zitten te wiebelen op hun stoel en de bingokaarten voor zich hebben liggen in afwachting van de nummertjes die door de speakster worden genoemd ten einde in de hoop om die nummertjes te kunnen wegstrepen op de kaart.

Lauwse Bingo

De Lauwse Bingo mag zich tot een populaire activiteit rekenen. Foto: Markeon

De speelrondes volgen elkaar in rap tempo op en de prijzen slingeren door de zaal. Tussendoor is er ruimte voor entertainment. Paulette van der Veld, Floor van Wandelen, Chantal Nout, Wendy Hijmans en Bianca Silva zijn maar wat trots op wat ze hebben bereikt, maar haasten zich te benadrukken dat dit nooit was gelukt zonder de gulle vrijgevigheid van zoveel ondernemers. Er zijn louter winnaars deze avond. Het publiek dat een avond vol entertainment en leuke prijzen is voorgeschoteld. Niemand ging met lege handen naar huis want er was voor iedereen gebak om mee naar huis te nemen en een goed gevulde goodiebag. Ook de organiserende vijf vriendinnen waren winnaar van deze avond. Zij zijn erin geslaagd om een geweldige avond te organiseren. Alle sponsoren delen uiteindelijk ook in die euforie. Zo kent de eerste Lauwse Bingo alleen maar winnaars. Of er een vervolg komt op dit eerste succes? Als het aan de dames ligt wel.

bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024 bingo2019024


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.