16-05-2019 1 min. Patrick van Haren

Lewabo Huisman Groep fier aan kop

Lewabo Huisman Groep fier aan kop

De Eredivisie Heren is na twee competitievrije zondagen weer van start gegaan. De vierde speelronde zorgde ervoor dat het ongekend spannend is tussen de teams die strijden om een plek in de Play-offs.

Lewabo Huisman Groep – Kimbria Hulpmiddelwereld.nl 6-0
Terwijl de spanning in de middengroep om te snijden is, staat de nummer één en de degradant zo goed als vast. En als deze twee teams tegen elkaar spelen dan is een maximale zege voor koploper Lewabo Huisman Groep geen verrassing.

Het team uit Beneden Leeuwen had weinig moeite met Kibria Hulpmiddelwereld.nl. De enkelspelzeges van Jesper de Jong, Stefan Wauters, Sander Gillé en Vincent van den Honert kwamen allemaal in straight sets tot stand. Al werd eerste heer De Jong geholpen door de opgave van Ricardo Hagedoorn bij een stand van 6-3 2-1.

Dit betekende ook dat het eerste dubbelspel niet doorging en dat het ingespeelde Belgische duo Vliegen/Gillé voor de maximale 6-0 uitslag zorgde door thuisspelers Stan Bormans en Ralph Ubach met 6-4 6-0 kansloos te laten.

Lewabo Huisman Groep staat nu met 20 winstpunten fier bovenaan. Kimbria Hulpmiddelwereld.nl heeft van de 24 gespeelde partijen er slechts twee kunnen winnen en is de rode lantaarndrager.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.