Maas en Waalse vlag bestelbaar

Op vrijdag 3 januari werd onder grote belangstelling de vlag voor het land van Maas en Waal bekend gemaakt. De heer Wim Hendriks is de ontwerper van de gekozen vlag. Langs deze weg wil de Historische Vereniging Tweestromenland u laten weten dat vanaf heden deze vlag te bestellen is via tweestromenland@hetnet.nl. De prijs voor de vlag van Maas en Waal is € 35,- (excl. btw)

Nadat u de bestelling heeft geplaatst wordt een factuur toegezonden waarna u de vlag op woensdagmiddag in het documentatiecentrum van de Historische Vereniging Tweestromenland in Wijchen kunt ophalen. Als een bestelling moeten worden verstuurd komen er portokosten bij.

Naast de vlag zijn er ook andere gadgets te bestellen, zoals een gevelvlag, kioskvlag, stickers op rol, mokken en schoonloopmatten, allen voorzien van het Maas en Waalse logo. De prijzen hiervoor zijn indicatief daar men eerst wil weten hoeveel er moeten worden besteld. U kunt wel al aangeven waar uw interesse naar uit zou gaan met daarbij een bepaalde hoeveelheid aan te geven.

Einderelatieadvies
Markeon