06-12-2019 2 min. Patrick van Haren

Matte Frazzie keert terug bij Marinus and Friends

Matte Frazzie keert terug bij Marinus and Friends

Opnieuw is Marinus & Friends in korte tijd uitverkocht. Het vriendenconcert met veel artiesten heeft een grote aantrekkingskracht en dat is niet in de laatste plaats door de groeiende Leeuwense ster Marinus. Hij presenteert samen met zijn vrienden Jelle, Stefan en Willem opnieuw een spectaculair programma. Wie er allemaal op het podium zullen verschijnen op zaterdag 1 februari 2020 wordt de komende weken duidelijk.

Als eerste artiest wordt de Maas en Waalse vriend Matte Frazzie aangekondigd. Erik van Rossum wist al vroeg dat hij DJ wilde worden. Afgelopen jaar heeft Erik op het ene na het andere grote feest gestaan, onder andere bij Lakedance, Confettival, Hooikoorts, Outlands en Winterpark festival. Ruim voldoende ervaring om er ook in mfa De Rosmolen een te gek fuif van te maken dus!

Eerder dit jaar is hij samen met Marinus naar Lloret de Mar afgereisd om daar de Cartoon op zijn kop te zetten. Als vriend van de show mag deze man dus zeker niet ontbreken in de sensationele line-up, en zal hij net als vorig jaar er een gruwelijke avond van maken!

Matte Frazzie


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.