21-09-2018 2 min. Patrick van Haren

Met De Bever naar historische diesels

Met De Bever naar historische diesels

Iedereen die interesse heeft in historische vrachtwagens kan zijn of haar hart ophalen op zondag 14 oktober. Tijdens deze eenmalige Dag van het historisch Transport wordt een wel heel bijzondere verzameling klassieke voertuigen uit de periode 1935 tot 1980 bijeen gebracht door een aantal fervente verzamelaars uit de regio. En jij kunt daarbij zijn samen met iedereen die ook diezelfde interesse heeft. Dat belooft een geweldige en tevens unieke middag te worden.

De bijzonder fraaie klassieke trucks die worden opgesteld rondom het bedrijfspand van voormalig meubelfabriek Treco zullen bij menig truckersfanaat het hart sneller doen kloppen. Zo heeft alleen Jan Lewiszong uit Bergharen samen met zijn zoon al een geweldige verzameling van zo’n dertig klassieke vrachtwagens die te bewonderen zijn. Maar er zijn nog vele andere verzamelaars, kenners en liefhebbers van deze transportwagens uit lang vervlogen tijden. Verder zijn er vrachtwagens die eigenlijk te mooi zijn om mee naar buiten te rijden, eigenlijk museale stukken, die slechts voor deze ene keer aanwezig zullen zijn.

Café De Bever biedt op die dag een speciaal en compleet verzorgd arrangement aan. De ontvangst is om 14.00 uur bij Café De Bever, Zandstraat 53 in Beneden-Leeuwen. Om 14.30 uur is er veervoer geregeld die alle aanwezigen naar Druten zal brengen alwaar de expositie gratis te bezoeken is. Op de locatie worden twee consumpties beschikbaar gesteld. Om 16.30 uur is de retourrit gepland naar Café De Bever waar de ervaringen kunnen worden gedeeld en uitgesproken onder het genot van een broodje worst en frites.

Dit speciale arrangement wordt aangeboden voor slechts 12,50 euro. Reserveren is noodzakelijk en kan via e-mail: info@cafedebever.nl
of via mobiel nummer 06-52 07 17 42.
Opgeven kan tot uiterlijk 10 oktober.

Café De Bever heeft trouwens nog veel meer boeiende activiteiten in petto. Er staan weer mooie optredens met live muziek op de agenda. Wat te denken van Readers of te Lost Rock op zaterdag 27 oktober of The Fortunate Sons (a tribute to Creedence Clearwater Revival) op zaterdag 17 november. Kijk op www.cafedebever.nl voor meer informatie.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.