Mooi bedrag voor Toverbaltheater

Langs de grote feesttent op het terrein van Van Wamel BV stond op donderdag 26 april een enorme rij mensen te wachten om Freek van Wamel en zijn vrouw Maria de handen te schudden bij gelegenheid van het afscheid van Freek als directeur van het familiebedrijf. Met zijn afscheid werd ook de laatste navelstreng van de familie  losgemaakt van het bedrijf. En dat is zonder enige twijfel nog wat Freek het meest heeft beziggehouden in de laatste weken voorafgaand aan zijn definitieve afscheid.

Samen met veel buitenlandse genodigden genoten Freek en Maria van een geweldig diner in restaurant ’t Voorproefje van het Toverbaltheater. Met dit Leeuwense theater, waar een grote groep mensen met een beperking dagelijks hun werkzaamheden verrichten, hebben Freek en Maria een speciale band.

Tijdens de afscheidsreceptie verzorgden de medewerkers van het Toverbaltheater voor het wachtende publiek kleurrijk en luisterrijk entertainment. Het publiek vermaakt zich prima als de artiesten opnieuw zingend inzetten op de geluidsband van het bekende New York, New York, waarop de Toverballers een eigen tekst vertolken. Het is niet toevallig dat juist de medewerkers van deze theaterwerkplaats aanwezig zijn op de afscheidsreceptie. De opbrengst van deze receptie zal geheel ten goede komen aan het Toverbaltheater. De cadeautip zou uiteindelijk een riant bedrag opleveren.

Op de laatste meidag waren Freek en Maria te gast bij het Toverbaltheater om de cheque te overhandigen en kregen zij een warm ontvangst. Omringd door alle ‘ Toverballers’ werden eerst de belevenissen uitgewisseld over het afscheid van Freek. Want op de dag van zijn afscheid genoot Freek met Maria in het Voorproefje van een heerlijke  lunch met de buitenlandse gasten en van een bijzonder optreden van het Toverbaltheater. En tijdens de receptie verzorgden de medewerkers van het Toverbaltheater een warm muzikaal onthaal voor de gasten van de receptie.

Nadat Freek verteld had dat hij met enorm veel genoegen terugkeek op zijn afscheid dag, pakten Ina en Femke de cheque uit en kwam het meer dan fantastische bedrag van euro 10.000,-- tevoorschijn. Wat een groot gebaar van deze scheidende ondernemer. Zulk een bedrag staat garant voor tal van mogelijkheden. Freek bedankt ieder voor hun bijdrage aan dit mooie cadeau dat hij nu kon doorgeven aan het Toverbaltheater.

Cheque

En zoals Freek verwoordde, dit zal hier zeker een zeer goede bestemming gaan krijgen. Het Toverbaltheater is op hun beurt Freek en Maria enorm dankbaar voor deze cheque.

Beddenstunt
Van den Berg Woninginrichters