Nieuwe smakelijke aanbiedingen

Binnenkort krijgt de samenwerking tussen twee ondernemers en de digitale dorpskrant een nieuwe wending. De twee jonge versspecialisten Thomassen, De Echte Bakker en Maarten Kocken Keurslager gaan tien weken lang een exclusieve aanbieding plaatsen in de veelbezochte wekelijkse nieuwseditie. Wij zijn er maar wat trots op dat deze door velen gewaardeerde en vakkundige ondernemers via Blik op Beneden-Leeuwen hun heerlijke producten gaan aanbieden.

Keurslager
Maarten Kocken nam 5 jaar geleden de slagerij en winkel over van André Lemmers en de vertrouwde naam van Lemmers bleef verbonden aan de slagerij. Na vijf succesvolle jaren was de tijd rijp voor de goedlachse ondernemer om zijn naam aan de slagerij te verbinden. Maarten en Irma Kocken nemen hiermee de volgende stap in hun carrière.

Echte Bakker
Voor Jelle en Esther Thomassen speelde een soortgelijke situatie. Enkele jaren geleden namen zij de bakkerij en winkel over van Martin Bom. Inmiddels hebben ook zij bewezen de kwaliteit en het vertrouwen voort te zetten op de wijze als voorheen. En ook voor hen was nu de tijd rijp om de naam op te gevel te veranderen in Thomassen, de Echte Bakker.

Postcode
Via Blik op Beneden-Leeuwen willen zij de lokale markt graag van hun overheerlijke producten laten meegenieten en gaan zij tien weken lang zeer smakelijke aanbiedingen presenteren. Deze aanbiedingen worden uitsluitend gepubliceerd in de nieuwseditie van Blik op Beneden-Leeuwen. Om van die aanbiedingen gebruik te kunnen maken hoeft u helemaal geen ingewikkelde handelingen te verrichten of bonnen uit te printen. Als u van de heerlijke aanbiedingen gebruik wilt maken, kunt u in de winkel volstaan met het noemen van uw postcode en de exclusieve aanbieding.

Tien weken lang
De eerste aanbiedingen van beide speciaalzaken kunt u verwachten op vrijdag 1 februari. De aanbiedingen zijn dan geldig vanaf vrijdag 1 februari tot en met donderdag 7 februari. Op vrijdag 8 februari worden dan de volgende aanbiedingen geplaatst. De actie loopt 10 weken.

Aanbiedingen

C.V. De Braoiers
Van den Hurk Meubelen