Nieuwe tenues voor teams Leones

Voor het damesteam en vijfde elftal van Leones kan de hervatting van de competitie niet snel genoeg beginnen. Beide elftallen hebben een gloednieuw tenue in ontvangst mogen nemen van een aantal trouwe sponsoren uit Beneden-Leeuwen en omstreken die elk op hun beurt erg betrokken zijn bij de Leeuwense voetbalvereniging.

Het team van Dames 1 is gesponsord door een samenwerking van Janine Mode en Charlene Lingerie bij Ingrid uit Beneden-Leeuwen.Beide zijn lokale ondernemers gevestigd in het winkelhart. Charlene Lingerie bevindt zich aan de Sportlaan (Dorpsplein) en Janine Mode is te vinden aan de Zandstraat 59. Beide modezaken zijn gespecialiseerd op het gebied van respectievelijk hoogwaardige lingerie en modieuze kleding.

Dameselftal Leones

Janine en Ingrid tonen de nieuwe shirts in het bijzijn van twee spelers van het Dameselftal. Eigen foto

Dameselftal Leones

Het complete team in het nieuwe tenue is klaar om de competitie te hervatten. Eigen foto

Het team van Leones 5 is gesponsord door Frank Roelofs fysiotherapie en sportfysiotherapie met vestigingen in Boven-Leeuwen en Wamel. In deze beide praktijken zijn acht gespecialiseerde fysiotherapeuten werkzaam. De tweede sponsor is de Regiobank van Van Erp Advies. Dit kantoor is gevestigd aan de Zandstraat 76 in Beneden-Leeuwen waar u terecht kunt voor uw hypotheek, verzekeringen, bankzaken, financiële advisering en makelaarsdiensten.

Leones 5

Frank en Theo overhandigen de nieuwe shirts voor het team Leones 5. Eigen foto.

Leones 5

Het complete team in de nieuwe tenues. Eigen foto

Care Letselschade is gevestigd aan de Zandstraat 71 in Beneden-Leeuwen en is persoonlijk, betrokken en deskundig op het gebied van gratis juridisch advies. Dat zij ook persoonlijk en betrokken is met sv Leones bewijst de sponsoring van nieuwe coach jassen voor alle trainers en Leiders van de Jeugd van Leones.

Leones Care Letselschade

 

Einderelatieadvies
Thomassen, Echte Bakker