Oellebolle tellen af naar nieuw seizoen

Terwijl de herfst nog niet eens is ingetreden, zijn de leden van de Raad van Elf van CV De Oellebolle al bijna klaar voor het nieuwe seizoen. Enkele jaren geleden is deze carnavalsvereniging een nieuwe traditie gestart en wordt al in het tweede weekend van oktober de nieuwe hofhouding aan het publiek gepresenteerd.

Op zaterdag 13 oktober is de grote zaal van Horeca De Twee Linden geheel ingericht in de huiskleuren van CV De Oellebolle en is het podium vrij voor het afscheid van Prinses Dees en jonkvrouw Wendy. Zij zullen de scepter overdragen. Maar aan wie zij dat zullen doen is momenteel een groot bewaard geheim. Slechts een heel select gezelschap is op de hoogte om de goede voorbereidingen te kunnen treffen.

De deuren van de zaal gaan open om 19.30 uur en het officiële programma vangt aan om 20.00 uur. Het nieuwe paar zal op heel spectaculaire wijze worden gepresenteerd! Verder zal het nieuwe paar die avond direct al een officiële handeling verrichten. Het nieuwe paar zal een onthulling doen, maar verder kan daar op dit moment nog niets over worden  vermeld.

De hele feestavond wordt muzikaal verzorgd door DJ Pim en er is een mooi gastoptreden te verwachten van onze eigen Lamme Frans.
De entree is geheel gratis.

CV De Oellebolle

De dagen van Prinses Dees en Jonkvrouw Wendy zijn geteld. Nog een kleine maand en dan zit hun regeringsperiode erop. Foto: Markeon



Hent de Vries
VC Accountancy