19-07-2019 2 min. Patrick van Haren

Onbekende kiek deel 1

Onbekende kiek

Deze week starten we met een nieuwe rubriek waarbij we jouw hulp vragen. We hebben in onze archieven een aantal foto’s waarop onbekende personen of gebouwen staan afgebeeld. We gaan samen met de bezoekers van onze digitale dorpskrant op speurtocht en hopen zo te achterhalen wie of wat er op de betreffende foto te zien is. We gaan de foto’s nummers meegeven zodat ook enkele weken later nog eventueel ontvangen reacties kunnen worden geplaatst bij de juiste foto’s.

Oproep
We gaan niet alleen foto’s uit ons eigen archief plaatsen maar gaan ook onze bezoekers helpen, die mogelijk met hetzelfde probleem kampen. Misschien heb jij een foto in je album of schoenendoos waarvan je niet (meer) weet wie of wat er op de afbeelding staat. Scan de foto dan in en stuur deze naar het emailadres van onze redactie. Wij gaan dan voor jou proberen te achterhalen of er bezoekers zijn die er iets meer over kunnen zeggen. Er is wel een voorwaarde: de foto moet betrekking hebben op Beneden-Leeuwen.

Onbekende kiek

*nummer 20192901 - Een voorbeeld van een onbekende kiek uit ons archief.

  1. Wanneer is deze foto gemaakt?
  2. Waar is de foto gemaakt?
  3. Wie zijn er op de foto te zien?

Weet jij het misschien? Laat het ons dan weten via het emailadres redactie@blikopbeneden-leeuwen.nl*

  1. ???
  2. Dit zijn de Kinderspelen op het voetbalveld van sv Leones dat zich toen nog aan de oostelijke zijde van de Zijveld bevond. Op de achtergrond links zien we het pand van schildersbedrijf van Gelder.
  3. We zien op de foto aan de linkerkant onder andere meester (Bert) Arts.

Nieuwseditie Blik op Beneden-Leeuwen vrijdag 19 juli 2019


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.