Ontbijtworkshop voor ondernemers

De Dag van de Ondernemer is dit jaar op 16 november. Dit initiatief van MKB-Nederland is opgezet om alle ondernemers in Nederland op deze dag in het zonnetje te zetten. Gemeente West Maas en Waal organiseert speciaal voor deze gelegenheid een ontbijtworkshop voor haar ondernemers.

Tijdens het ontbijt kunnen ondernemers zich laten inspireren door een professionele spreker. Ook biedt deze ochtend mogelijkheden tot netwerken met collega-ondernemers. Ondernemers zijn van harte welkom op vrijdag 16 november 2018 om 8.00 uur (tot ± 10.00 uur) bij De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2a, 6629 AD Appeltern.

Aanmelden
Om deze ochtend zo goed mogelijk te organiseren, is het nodig dat ondernemers zich aanmelden vóór 12 november. Neem hiervoor contact op met A. (Amy) Magnée via E: amagnee@westmaasenwaal.nl. Bellen kan natuurlijk ook T: 14 0487.

Dag van de Ondernemer 2018
MKB-Nederland heeft iedere derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Zij vinden dat ondernemers een dag verdienen waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen en waarop het ondernemerschap wordt gevierd.

Cafe de Bever
Swambacchus