Open dag Mondmedicentrum Beneden-Leeuwen

Op zaterdag 16 november houdt tandartspraktijk Mondmedicentrum Beneden-Leeuwen een open dag. Belangstellenden kunnen tussen 10.00 en 14.00 uur een kijkje achter de schermen komen nemen van de nieuwe tandartspraktijk. Tevens kunt u kennismaken met het team en de werkwijze van Mondmedicentrum.

Altijd al eens tandartsassistente willen spelen of een kijkje door de microscoop van de tandarts willen nemen? Dit kan allemaal op deze dag. Voor de kinderen zal er een speciale poetsinstructie worden verzorgd. Heeft u een prothese (kunstgebit)? Ook deze wordt gratis voor u nagekeken.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom om binnen te lopen op de Van Heemstraweg 48A in Beneden-Leeuwen.

Over Mondmedicentrum
Een gezond gebit voor iedereen: dat is waar alles om draait bij Mondmedicentrum. De mondzorg organisatie bestaat uit 7 tandartspraktijken en een tandtechnisch laboratorium. Voor u betekent dat: veel kennis, deskundige mondzorg en een flexibele organisatie die met u meedenkt. Kenmerkend voor de tandartspraktijken van Mondmedicentrum is de uitgebreide advisering, het ontvangst in een prettige omgeving, de betrokkenheid en aandacht van de zorgverleners, de ruime openingstijden en de snelle spoedhulpverlening.

Inschrijven als nieuwe patiënt
Inschrijven bij de tandartspraktijk kan door te bellen naar 0487 – 59 23 03 of online door op www.mondmedicentrum.nlhet inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst van de inschrijving neemt de praktijk snel contact op voor het maken van de eerste afspraak.

Mondmedicentrum

Het Mondmedicentrum bevindt zich naast huisartsenpraktijk Lansdorp in Beneden-Leeuwen. Foto: Markeon

Petra Schoenmode
Van de Berg Woninginrichters