Open Huis STRANG de woonvorm

Na een druk jaar is STRANG de woonvorm klaar met verbouwen. Het bedrijfsleven uit de wijde omgeving heeft flink bijgedragen om de grootscheepse verbouwing van het voormalige dagcentrum te realiseren. De bewoners van STRANG de woonvorm zijn dan ook reuze trots op hun nieuwe woning en willen deze graag aan iedereen laten zien.

Vlak voor de Kerstdagen was een afvaardiging van de nieuwe Leeuwense woonvorm al in de kerstuitzending van Omroep Gelderland in het programma ‘Kerst vier je samen’ te zien. Enkele toekomstige bewoners en de zussen Veens werden toen verrast met de schenking van een prachtig bord waarop de naam van de woonvorm staat. ‘Nu kan iedereen zien waarvoor dat mooie gebouw staat’, zo verraste presentatrice Sonja de zussen en hun broer Joost.

Op zaterdag 25 januari houdt STRANG de woonvorm van 14.00-16.00 een open huis. Liza Veens vertelt: ‘Deze middag willen wij feestelijk met iedereen vieren die ons (financieel) gesteund heeft of gewoon nieuwsgierig is. Voel je vrij om gezellig een kijkje te komen nemen aan de Pastoor Jansstraat 2 te Beneden Leeuwen.

De nieuwe woonvorm kan altijd hulp gebruiken. Door het sparen en doneren van DE spaarpunten of op andere wijze kunt u meehelpen aan het welslagen van deze mooie woonvorm. Meer informatie over de woonvorm vindt u op www.strangdewoonvorm.nl

Strang de woonvorm

C.V. De Braoiers
Janine mode