Opening Radio Studio in Beneden-Leeuwen

Vrijdag 17 januari 2020 opende om 20.00 uur de gloednieuwe Radio Studio in Beneden-Leeuwen. Vanuit deze studio aan de Zandstraat 107 worden er verschillende radioprogramma's gepresenteerd die geheel in het teken zullen staan van carnaval. Maar ook na carnaval zullen vanuit deze nieuwe studio diverse programma’s worden gepresenteerd.

Het voorlopige hoogtepunt van deze nieuwe radiozender vormt ongetwijfeld het grote live evenement CARNAVAL TOPPERS 2020 dat deze keer in zijn geheel vanuit mfa de Rosmolen gepresenteerd zal gaan worden op zaterdag op 15 februari. Dit is het grootste en gezelligste radio-evenement uit de hele regio dat zal starten om klokslag 12 uur. Alle carnavalsverenigingen uit de wijde omgeving zullen tijdens deze lange, vijf uur durende uitzending aanwezig zijn.

Carnavalstoppers

Na afloop is er een onwijs gezellige After Party waarvoor nu al kaarten te bestellen zijn voor slechts 10 euro p.p. Verschillende artiesten zullen een sfeervolle bijdrage leveren. DJ Galaga, Marco Kraats, duo Dak Eraf en Barry Fest zullen niets uit de weg gaan om er een knallend feest van te maken.

Na de carnaval komen de bekende presentatoren Rene en Arno o.a. wekelijks weer terug op de radio met een nieuwe radioshow vol gasten. Dan zal de carnavalsstudio weer worden omgebouwd tot een gewone radio studio. Een geweldig nieuw radiostation met een gedreven topteam.

Luister live mee via www.carnavalstoppersmaasenwaal.nlHier kun je ook de tickets bestellen.

Carnavalstoppers

Partyverhuur van Dreumel
RegioBank