Praathuis Beneden-Leeuwen

Oefen je Nederlands

Het Praathuis start op de donderdagochtend met twee groepen. Beginners en gevorderde sprekers zijn van harte welkom tussen 09.15 – 10.15 uur. In het Praathuis ontmoeten de deelnemers andere mensen waarmee men in een informele en ontspannen sfeer oefent met het spreken van het Nederlands. Vaak is er een thema waarover gesproken wordt. De gesprekken worden afgewisseld met taalspelletjes of oefeningen. Soms wordt er ook iets voorgelezen.

Praathuis

Tijdens de jaarafsluiting vorig jaar werd er puur Hollands Bingo gespeeld, ook daarvoor is beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk. 

Wanneer en waar? 
Het Praathuis vindt wekelijks op donderdagochtend plaats in Bibliotheek Beneden-Leeuwen in MFA de Rosmolen aan de Leliestraat 19 in Beneden-Leeuwen. Met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties. Deelname aan het Praathuis is gratis.

Openingstijden Digi-Taalhuis West Maas en Waal 
Het Digi-Taalhuis West Maas en Waal is op maandagochtend geopend van 10.45 – 11.45 uur en op woensdagochtend van 09.00 – 12.00 uur.

Meer informatie en aanmelden
Informatie over het bepalen van het taalniveau of over het aanmelden is te verkrijgen via het Digi-Taalhuis West Maas en Waal. Mailen kan naar taalhuis.westmaasenwaal@bibliotheekrivierenland.nl of bel naar 06-23128794.

Swambacchus
De Agave