Praktijk Marianne bestaat 1 jaar

Geschreven door Marianne van Leeuwen

Whoeoeheooeee.....
Praktijk: Coach Marianne BESTAAT VANDAAG 1 JAAR!

En wat een jaar, het is voorbij gevlogen (en vooral de laatste 2 weken heeft de tijd mij toch een keer ingehaald en kwam ik ook echt tijd tekort).
Inmiddels is mijn eigen stekkie echt enorm gegroeid! Waar ik uiteraard heel trots op ben!

Natuurlijk zou dit niet gelukt zijn zonder hulp op de achtergrond die veel achter de schermen hebben geholpen. Manlief die ook nog eens alle was doet, niet alleen van thuis, maar ook van de praktijk. En die iedere avond geduldig wacht tot ik ook "weer eens thuis kom". Mijn ouders die af en aan gereden zijn omdat ik weer eens iets had gevonden wat ik graag wilde hebben in de praktijk, zoals een mega mooie glazen balie of een kastenwand. En die er ook nog eens voor zorgen dat de ruimtes er netjes en schoon uit zien.

En natuurlijk zou dit niet kunnen zijn zonder alle deelnemers, cursisten, klanten en andere afnemers die bij mij binnen zijn geweest en nog steeds komen. ook daarvoor ben ik heel dankbaar dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Waarvoor kun je nu allemaal naar Mijn Praktijk komen? Er is werkelijk voor ieders wat wils.

·       Inmiddels zijn er 14 lessen per week te volgen zoals: Zumba, Zumba Gold, Zumba Teens, Piloxing, Body-Roulette, Mind-Flow, Mindful BootWalk en de 2 nieuwste lessen: Body-Circuit, Strong in Balance.

Ook voor de massage zijn er inmiddels meerdere varianten te reserveren. Inmiddels kun je terecht voor:

·       De klassieke ontspanningsmassage
·       Kruidenstempelmassage
·       Massage voor Fibromyalgie en andere reumatische klachten/aandoeningen
·       Massage voor mensen die kanker hebben of hebben gehad.
·       Massage voor stress beheersing
·       Schelpenmassage
·       Ontspannende voetmassage met een mengeling van Oosterse en Westerse technieken.
·       Handreflexmassage
·       Metameric massage

***** En meer komt er nog aan! Dus wordt vervolgd zoals accupressuur en een zelfbedachte massage- therapie voor een slechte doorbloeding.

Er is momenteel een cursus bezig: Massagetraining voor zorgprofessionals; een 3-daagse cursus waarbij je complementaire zorg gaat leren om te kunnen aanbieden bij zorgvragers. Andere cursussen die gevolgd kunnen worden zijn:

Mind-Walk: voor bedrijven (op maat aangeboden)
En Mind-Walk voor particulieren, in groepsverband of 1 op 1.

Ook voor cosmetische hand- en voet verzorging kun je een afspraak maken om weer met goed verzorgde handen/voeten naar buiten te gaan.
En dan hebben we nog de coaching trajecten. Hiervoor kun je terecht als het gaat over:

·       Angst beheersing
·       Stress beheersing
·       Gewichtsbeheersing

1 X in de 2 maanden is er een informatie avond waar iedereen naar toe kan komen. De eerst volgende is in november en deze gaat over voeding in combinatie met afvallen. Datum volgt.

En als allerlaatste om te vermelden, dat zijn de workshops.

Iedere maand, de 2e of de 3e zondag ochtend is er een workshop. De eerstvolgende is gepland op zondag 17 november van 11.00 tot 13:00 uur. Dit is een ademhalingsworkshop. En de volgende workshop is op zondag 15 december van 11:00 tot 13:00 uur met een 2 uur durende meditatie. In januari 2020 is er weer een wijn yoga, maar dit keer met Glühwein. De datum hiervoor volgt nog.

Nieuw in januari (om alvast een tipje van de sluier op te lichten😇):

·       Fantastisch Fit: een online programma met bewegen en voeding om jezelf fitter en fantastisch te voelen. Dit door middel van sportoefeningen, weekmenu's, tips, weetjes, challenges en zoom afspraken. Meer informatie hierover volgt.

·       Voel Je Slankgaat weer van start. Een 12-weekse training waarin je in groepsverband en individueel werkt aan jouw eigen gewichtsbeheersing.

·       Body-Lovegaat gelanceerd worden. En wat dit inhoudt?? Dat wordt vervolgd.😚

Praktijk: Coach Marianne
Bikkelen 2a
6658 AS  Beneden-Leeuwen
M: 06-50280832
W: www.coachmarianne.nl

Praktijk Coach Marianne

RegioBank
Schoenmakerij Bergmans