Praktijk Marianne geeft voedingsadviezen

Geschreven door Marianne van Leeuwen

Herken je dit?

Ineens is je lijf niet meer jóuw lijf zoals je dat ooit hebt gekend. Je lichaam is veranderd. Je taille is verdwenen. Je kleding zit niet meer lekker. Je stoort je aan je buik. Waar is je eigen lijf gebleven? Voel je je nog wel aantrekkelijk? En waar komen die putjes ineens vandaan? Kun je daar iets aan doen?

Vol goede moed begin je je eetpatroon te veranderen. Door niet meer te snoepen en over te stappen op alleen gezond eten. Er is alleen een probleem! Zo’n streng regime kun je niet blijven volhouden. Het gevolg: de kilo’s gaan er niet af en je raakt teleurgesteld in jezelf.

Hoe fijn zou het zijn als jouw kleding gewoon weer comfortabel zit en je niet opnieuw een grotere maat hoeft aan te schaffen? Hoe lekker zou het zijn als je weer vol zelfvertrouwen zit en van het leven kunt genieten? Hoe zou jij je voelen zijn als mensen tegen je zeggen: “Wat zie jij er goed uit!”? En hoe heerlijk zou het zijn als je weer fit en vol energie allerlei dingen kunt ondernemen en als je jezelf weer hebt gevonden?

En jawel, dit is mogelijk! Ook voor jou! Het goede nieuws is namelijk dat het mogelijk is om jouw doel te behalen. En daarvoor hoef je niet naar een sportschool om jezelf aan een fitness apparaat vast te kleven. Je kunt bij mij aan de slag met je lijf in een omgeving die jou persoonlijk verwelkomt op kleinschalige basis, op een ongedwongen manier. Samen gaan we aan de slag met als doel dat jij je weer slank kunt voelen. En vergeet niet: slank zijn en jezelf slank voelen zijn 2 verschillende dingen.

Gezond eten

Hiervoor zijn natuurlijk verschillende manieren om dit te kunnen / willen bereiken. Bij mij in de praktijk zijn hiervoor 3 mogelijkheden die je kunt volgen.

·       Je kunt 1 op 1 coaching krijgen. Iedere week hebben we dan een afspraak om de voeding door te spreken, waar loop je tegenaan. Wat ging er minder goed en wat ging er juist wel goed. Bespreken van nieuwe week. Etc….Iedere week is er een weegmoment. En afhankelijk van de lengte van het traject, is er om de zoveel weken een Body-scan (meten, wegen, vetmassa, verbranding en wat je lichaam nodig heeft).

·       Het traject: “Voel je Slank”.
"Voel je slank" is een 10-weekse cursus die in groepsverband gevolgd wordt. De cursus begint met een introductie avond die niet meegeteld wordt in de 10 weken. Waar is deze cursus uit opgebouwd?

o   Intake.
o   3 X een BODY-analyse (wegen, BMI, vetmeting) voorafgaand de cursus, halverwege en aan het eind
o   10 X 1 uur wandelen
o   7 X wegen (wanneer er geen BODY-analyse is)
o   Voedingsadvies
o   Cursusmap
o   10 X informatie over voeding

§  Start in januari / februari 2020

·       En het traject: “Body-Love”.

Body-Love is voor diegene die moeite hebben met hun gewicht, lichaam, wel/niet kunnen afvallen of gewoonweg niet weten wat het beste is voor je lichaam. Waar bestaat Body-Love uit?

o   Je eigen lichaam leren kennen
o   Leren luisteren naar je lichaam
o   Lichaamssignalen leren herkennen
o   Motivatie
o   Leren eten
o   Voeding en emoties
o   Van jezelf leren houden
o   Je zelfbeeld opvijzelen

§  Start in januari 2020

En zoals eerder ook al een keer gezegd: “Een goed begin is het halve werk.” Door de keus te maken om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan, een begin te maken, is al het halve werk!

In januari is er een informatie ochtend over voeding in relatie tot afvallen.

Ik wil gezonder leven omdat…..
Dit wil ik bereiken…..

De kans van mijn poging tot slagen geef ik het cijfer…..
De kans om die te verhogen kan ik het volgende doen…..
De voordelen van gezonder eten en leven zijn voor mij…..
De nadelen van gezonder eten zijn voor mij…..

Praktijk Coach Marianne
Bikkelen 2a
6658 AS  Beneden-Leeuwen
06-50280832
www.coachmarianne.nl

praktijkmarianne@outlook.com

 

Van Beuningen Textiel en Mode - Feestwinkel
Verkeersschool Van Thiel