Praktijk Marianne Goes Online

Praktijk dicht
Mijn praktijk is, zoals ook zoveel andere bedrijven, momenteel gesloten. Maarrrrrr......... we gaan niet bij de pakken neerzitten zoals we dat allemaal wel eens zeggen. Want Praktijk Marianne GOES ONLINE!!! Zowel met de consulten, massages als met groepslessen.

Massage
Een afspraak maken is zoals ik al aangaf niet mogelijk momenteel. Maar binnenkort kun je hier wel een online versie van verwachten. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een massage online. Benieuwd hoe dat er uit gaat zien? Dan mag je nog heel even nieuwsgierig blijven totdat deze gelanceerd wordt.........

Welzijn en voeding
Wil jij een gesprek aanvragen over welzijn of voeding? Het feit dat je geen afspraak kunt maken in de praktijk, betekent nog niet dat alles stil hoeft te staan. Want ook hierin is online heel veel mogelijk. Een afspraak kan via de computer, laptop of telefoon plaatsvinden 1 op 1. En zoals eerder al een keer aangegeven, komt er ook een online cursus die je kunt volgen. Waar gaat deze cursus over? De cursus heet: Love Your Body. Het is een combinatie van afvallen/ aankomen hoe doe je dat. Maar om zover te komen moet je vaak eerst jezelf accepteren. Want anders lukt het vaak gewoon niet. Met als gevolg frustratie alom! Voor deze cursus worden nu de puntjes op i gezet. En zodra dit gedaan is, komt deze online in een cursus leer omgeving.

Bewegen
Ben jij het thuiszitten al behoorlijk beu??? Wil je meer beweging inbrengen in je dagelijkse dingen?
Whoop whoop..... En ja, ook hiervoor gaan we online!! 5 x per week kun je mee doen met een livestream via ZOOM. Daarnaast komen er regelmatig 5 minuten workouts die je heel gemakkelijk kunt integreren in je dagritme. Wil je juist mee ontspanning en rust? Dan kun je luisteren naar de meditaties.

Praktijk Marianne

Warme groet, Marianne

Praktijk: Coach Marianne
Bikkelen 2a
6658 AS, Beneden-Leeuwen
W: www.coachmarianne.nl
E: praktijkmarianne@outlook.com

 

Personal Switch
Petra Schoenmode