Praktijk Marianne lanceert Mindfull BootWalk

Geschreven door Marianne van Leeuwen

Heerlijk buiten sporten in alle seizoenen van het jaar met elke weersomstandigheid. Wie wil dat?! Nou IK dus! Werken aan je gezondheid en ondertussen genieten van de natuur.

Vorige maand heb ik een training gevolgd Mind-Walk Fit en Power, waarbij ik weer niet technieken en oefeningen heb geleerd. Met dit concept in mijn achterhoofd, heb ik hier mijn eigen draai aan gegeven en ga ik hier een wekelijkse les van geven. Na de zomerperiode wordt deze nieuwe les gestart: Mindfull BootWalk (datum volgt nog). Maar wat is dat eigenlijk?

Het is een samengesteld concept van Mindfulness, Bootcamp, wandelen, Powerwalken en ademhalingsoefeningen. Bij iedere sport is het belangrijk dat je een goede, juiste ademhalingsoefening hebt. Door hier extra aandacht aan te geven bij Mindfull BootWalk, zul je hier ook meer profijt van hebben. Zowel voor jouw eigen ademhaling als voor het effect op de oefeningen. Op alle oefeningen die we doen tijdens deze les, zal er ook meer aandacht zijn op wat je aan het doen bent. En ga je leren je focus te leggen op de juiste momenten. Mindfull bezig zijn.

Praktijk Coach Marianne

Want met mindfulness leer je je hoofd leeg te maken en alleen datgene toe te laten wat op dat moment van belang is. De Bootcamp bestaat uit twee maal een kwartier een circuit aan oefeningen, uitgevoerd in de natuur. Dan wel met of zonder hulpmiddelen zoals een boom, een paar takken of een weerstandsband. De oefeningen bestaan uit 3 onderdelen: de benen, de armen en de core (oftewel je buik / taille / rug). Dus alles komt ook aan bod. Voor het wandelen en Powerwalken gaan we weer andere technieken gebruiken. Hoe zet ik bijvoorbeeld mijn voet op de juiste manier neer. Wat doe ik met mijn armen en ook hierbij weer erg belangrijk, de ademhaling!

Al met al een gevarieerde les met verschillende onderdelen, maar die perfect op elkaar aansluiten als één geheel. Weet jij nooit of je alleen maar moet gaan lopen, of alleen maar circuit oefeningen moet gaan doen? Dan is dit DE perfecte combinatie voor jou! Wil jij hier meer over weten? Of wil je weten wanneer er een proefles is? Dan vraag het mij.

Praktijk: Coach Marianne
Bikkelen 2a
6658 AS  Beneden-Leeuwen
M: 06-50280832
W: www.coachmarianne.nl

Mooi en Zo
Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen