19-07-2019 3 min. Patrick van Haren

Praktijk Marianne lanceert nog meer

Praktijk Marianne lanceert nog meer

Geschreven door Marianne van Leeuwen

Inmiddels zijn er al mensen op vakantie geweest, genieten nu van hun vakantie of mogen ze nog gaan. Zelf heb ik over enkele weken vakantie en dan ga ik ook heerlijk twee weken weg. Maar voordat het zover is, gebeurt er nog erg veel achter de schermen voor alle nieuwe projecten die gaan starten na de zomerperiode. Via Facebook gaan er twee nieuwe groepen van start die online en vanuit thuis te volgen zullen zijn.

De ene pagina is geheel gericht op Mindfulness en alles wat je daaromheen nodig hebt en zou kunnen gebruiken om je hoofd te leren leeg te maken en tijd voor jezelf te kunnen maken. En de andere pagina zal gericht zijn op voeding en sport, jezelf weer fit gaan voelen en (als het nodig is) die ene favoriete broek weer aan kunnen en de knoop dicht krijgen. Want wie heeft er nou geen broek in de kast liggen waarvan je hoopt dat je deze toch weer een keer aan zal trekken.

We zijn in ieder geval nog druk bezig voor de juiste naam, de invulling ervan, de video’s die erbij gebruikt gaan worden en de weekmenu’s. Voor de Facebook pagina over voeding en sport ga ik samenwerken met een collega die ook veel doet op het gebied van voedingscoaching. We zullen ons beide één dezer dagen even voorstellen aan jullie. Het verdere hoe of wat dat gaat nog vervolgd worden.

Vorige week hebben jullie al kunnen lezen over Mindful BootWalk die gelanceerd gaat worden na de zomerperiode. Heerlijk buiten sporten in alle seizoenen van het jaar met elke weersomstandigheid. Werken aan je gezondheid en ondertussen genieten van de natuur.

Praktijk coach Marianne

Maar er is nog meer!!

Zumba Gold ® zal gestart gaan worden na de zomerperiode (de planning tot nu is op vrijdagochtend om 10:30 uur). Zumba Gold ® is voor iedereen die niet om welke reden dan ook niet kan springen, dribbelen of teveel heen en weer lopen. Het is als “gewone” Zumba, maar minder belastend. Voor wie is deze les? Eigenlijk voor iedereen. Je hoeft hiervoor niet een bepaalde leeftijd te hebben om mee te mogen doen. Het heeft puur te maken met de belemmering van jezelf en de intensiteit van de les.

Zumba ® Teens
Zumba ® gericht op de leeftijd van 12 tot 17 / 18 jaar. Vind je het ook zo leuk om Zumba te doen? Maar wil je dit liever met je eigen leeftijdgenoten? Dan kun je deze les komen volgen na de zomerperiode. Whoep whoep.

En dan hebben we nog één les, waar nog geen officiële naam voor is. Hiervoor is een win actie uitgezet. Het is een combinatie les van Yoga en Pilates, gericht op flexibiliteit, stabiliteit, kracht en evenwicht. Een uur lang werken aan jezelf om meer lenigheid te creëren en krachtiger te worden.

Zoals je kunt lezen, nog genoeg te doen voordat mijn vakantie periode er aan komt.

Praktijk: Coach Marianne
Bikkelen 2a
6658 AS Beneden-Leeuwen
M: 06-50280832
W: www.coachmarianne.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.