Pronkzittingen bij De Braoiers

Heel Lauwe krijgt weer de kans om een heerlijk avondje onbezorgd te lachen, te zingen, te dansen en vooral te genieten. Onder het genot van een drankje kan iedereen in de residentie van CV de Braoiers, residentie de Rosmolen, vele Lauwse talenten bewonderen.

In 2019 waren de pronkzittingen al vernieuwend, maar ook komende editie zijn er weer diverse nieuwe artiesten die Lauwe eens van een scherpe kant bekijken. Uiteraard is het podium ook weer vrij voor vertrouwde artiesten als Antoon en Wilma, Herman en Dorien en het jubilerende dweilorkest De Druppels. En opnieuw zullen dit jaar weer de Bovenste Beste Braoier en de Bovenste Beste Lauwse Club bekend worden gemaakt. Op speciale wijze wordt dit jaar aandacht gegeven aan het drieëndertigjarig bestaan van het huisorkest de Druppels. Kortom: een echte Lauwse avond om van te genieten!

Pronkzitting bij de Braoiers

De pronkzittingen zijn op vrijdag 7 en zaterdagavond 8 februari 2019. Kaarten zijn nog beschikbaar voor de vrijdagavond en zeer beperkt nog voor de zaterdagavond en te koop bij Brasserie de Rosmolen.

Pronkzitting Braoiers

Foto's zijn van de pronkzittingen van 2019. Foto's: Markeon

Gall & Gall
Alex Bouwmarkt