19-10-2018 2 min. Patrick van Haren

Senioren op zoek naar nieuwe leden

Senioren op zoek naar nieuwe leden

De komende week worden in ons dorp huis-aan-huis flyers bezorgd waarin Seniorenvereniging 50+ laat weten op zoek te zijn naar nieuwe leden. Deze grote vereniging kent een zeer veelzijdig aanbod van activiteiten die zeker eens onder de aandacht gebracht dienen te worden. Elk jaar weer bereiken mensen de leeftijd van 50 jaar en zijn dan in de gelegenheid om lid te worden van de Seniorenvereniging. Niet iedereen is daarvan op de hoogte en dat is één van de redenen waarom het bestuur heeft besloten tot een ledenwervingsactie.

In de residentie van de vereniging aan de Zonnebloemstraat, ingang Seringenstraat, onder de naam Ons Huukske kunt u deelnemen aan tal van activiteiten. Zo wordt er bijvoorbeeld wekelijks een kaartmiddag georganiseerd, is er gelegenheid om te biljarten, te boetseren, te kantklossen, bingo te spelen, te handwerken, aan koersbal deel te nemen, te kalligraferen, te dansen of te schilderen.

Diversiteit
Het lidmaatschap bedraagt slechts 22,50 euro per jaar per persoon. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Indien u nu besluit lid te worden krijgt u het lidmaatschap tot het eind van dit jaar gratis. Voor deelname aan activiteiten wordt doorgaans een kleine aanvullende bijdrage gevraagd. Bijvoorbeeld voor de drukbezochte en populaire kaartmiddag op vrijdagmiddag betaalt u € 2,50. U krijgt daarvoor dan wel een consumptie aangeboden en gaat u bij winst met leuke prijzen naar huis. De absolute gezelligheid is helemaal gratis.

Voor de binnen de vereniging opererende biljartvereniging betaalt u ook een zeer coulante contributie. U kunt daarvoor iedere dag naar hartenlust biljarten. Op de twee biljarts worden in een drietal spelsoorten competitie gespeeld. Voor de nieuwe leden, die nog werken, zijn we een avondcompetitie gestart. Ook zijn er initiatieven voor nieuwe activiteiten. Er wordt gedacht over stijldansen, fotograferen, koken, dammen, schaken en misschien zijn er nog andere suggesties.

Voordelen
Als lid van de Seniorenvereniging profiteert u van enkele voordelen. Er kan u hulp worden aangeboden voor het invullen van uw belastingpapieren en voor het oplossen van computerproblemen. Verder kunt u korting genieten op een aantal zaken die u kunt inkopen, zoals korting op uw energierekening, zorgverzekering en semi-medische zaken. Zo kan uw lidmaatschap u meer voordeel opleveren dan de kosten van het dat lidmaatschap. Dit alles zouden eigenlijk al voldoende redenen moeten zijn.

Aanmelden
In de huis-aan-huis flyer zit een aanmeldingsstrook die u bij belangstelling voor de Seniorenvereniging ingevuld kunt inleveren bij Jeanne de Weijert, Beatrixstraat 50, 6658 EL te Beneden-Leeuwen of doorgeven via tel. 592519 of email: jeannedeweijert@outlook.com


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.