07-12-2018 2 min. Patrick van Haren

Sfeervol kerstparadijs bij GroenRijk

Sfeervol kerstparadijs bij GroenRijk

In de aanloop voor kerst hebben is tuincentrum GroenRijk omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij GroenRijk Beneden-Leeuwen langs om alvast de kerstsfeer te proeven bij de grootste kerstshow in de regio.

GroenRijk

Ideeën
John Cobussen vertelt: ‘Wij hebben een grote keus Kunstkerstbomen van de merken Triumph Tree en Royal Christmas. Van het merk Lemax & My Village hebben wij een grote collectie Huisjes en aanverwante accessoires. Kom kijken naar onze presentaties om ideeën op te doen om bij je thuis die gezellige kerstsfeer te creëren. Ook voor de mensen die weinig ruimte hebben om een kerstdorp op te bouwen hebben wij ideeën of kant en klare oplossingen.’

GroenRijk

Verlichting
Om uw huis te verlichten of de kerstboom te verlichten heeft GroenRijk een zeer groot assortiment kerstverlichting voor zowel binnen als buiten. GroenRijk is dealer van het merk Luca connect XP, Lucca connect 24, Luca connect Promo en Coenbakker. Het verkoopteam staat natuurlijk klaar om u zo nodig te informeren over mogelijkheden en gebruiksadviezen. Om uw kerstboom sfeervol op te tuigen of uw huis sfeervol in te richten bent u bij GroenRijk aan het juiste adres. Kom ook langs om u te laten inspireren door de fraaie Kerstshow nu er nog volop keus is.

Groenrijk

GroenRijk Beneden-Leeuwen
Zandstraat 149
6658 CS Beneden Leeuwen
0487-595821
www.groenrijkbenedenleeuwen.nl
info@benedenleeuwen.groenrijk.nl

Groenrijk

Groenrijk

GroenRijk

GroenRijk

Eigen foto's GroenRijk


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.