Terugblik op mijlpaal

Door Rinie van Haren

Inmiddels zijn we deze week alweer volop bezig met editie 401, maar we genieten absoluut na van de feestelijke week die achter ons ligt.  Overweldigend waren de reacties naar aanleiding van de lancering van onze 400ste nieuwseditie. Wat heeft dat ons enorm verrast. Bloemen, attenties, kaarten, persoonlijk felicitaties, leuke e-mails, vele reacties via Facebook, mooie artikelen in de Maas & Waler, in de Gelderlander, het ging de hele week maar door. We willen graag iedereen heel hartelijk bedanken die in welke vorm dan ook heeft gereageerd.

Mijlpaal Blik op Beneden-Leeuwen

Sommigen vroegen zich af waarom we juist de 400ste onder de aandacht hebben gebracht. Dit had alles te maken met het passeren van de vorige mijlpalen tijdens voor ons ongunstige periodes.

We blikten even terug. Het is prachtig om te ervaren dat zoveel mensen betrokken zijn bij de digitale dorpskrant. We zijn ervan overtuigd dat er nog heel veel verbindingen kunnen worden gelegd en dat de digitale dorpskrant nog meer dan in het verleden een toegevoegde waarde kan zijn voor onze inwoners, bedrijven, verenigingen en organisaties. Met dat doel voor ogen gaan we editie 401 en de daaropvolgende edities vorm geven.

We kijken nu dus vooral weer vooruit en blijven ons inzetten om wekelijks het nieuws uit ons dorp met je te delen. Heb je tips of zijn er activiteiten die je wilt aankondigen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je een verslag wilt plaatsen van een activiteit, jubileum of evenement kun je gerust contact opnemen. We overleggen dan met elkaar hoe we daaraan met elkaar optimaal aandacht aan kunnen schenken. Dat geldt niet alleen voor verenigingen, maar ook voor organisaties en bedrijven. Blik op Beneden-Leeuwen is van en voor iedereen.

Mede namens Patrick heel hartelijk dank aan al onze adverteerders, aan de verenigingen, hun leden en bestuur, de gemeente West Maas en Waal, burgemeester en wethouders, alle politieke partijen, organisaties en inwoners voor de vele blijken van waardering en felicitaties en vooral ook voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. We richten onze BLIK weer wekelijks op Beneden-Leeuwen.

NOGMAALS DANK AAN IEDEREEN DIE DE AFGELOPEN WEEK IN WELKE VORM DAN OOK HEEFT GEREAGEERD OP ONZE MIJLPAAL.

C.V. De Braoiers
Cartouche