Tiende Leones Koppeldarts Tournament

Ook dit jaar is er een darttoernooi bij SV-Leones te verwachten. De tiende editie van het Leoens Koppeldarts Tournament staat geagendeerd op vrijdag 15 Maart 2019.


Een Koppeldarts Tournament betekent dat je twee tegen twee speelt. Een kleine verandering ten opzichte van afgelopen edities is dat de eerste ronde poules worden ingedeeld in leden van SV-Leones en niet-leden van SV-Leones.

Zoek snel een partner en schrijf je zo snel mogelijk in. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: sv-leonesdarts@hotmail.com. Graag onder vermelding van je eigen voor en achter naam + die van je eventuele koppel partner. Inschrijven is mogelijk tot maandag 4 maart 2019. Mocht je geen partner kunnen vinden en wel interesse hebben, meld je dan toch aan en dan probeert de organisatie overige single aanmeldingen te koppelen!  Ook deze keer is de limiet van inschrijving gesteld op een maximum van 40 koppels. In de voorgaande 9 toernooien hadden we vrijwel altijd het maximum aantal deelnemers.  Dus schrijf je dus nu al in want VOL = VOL. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per koppel.

Let op!! Je inschrijving is pas definitief zodra je een bevestiging van de organisatie ontvangen hebt! Deze ontvang je uiterlijk 7 dagen na je inschrijving.

Mocht je nog vrienden, familie of andere bekende weten die zin hebben mee te doen zijn deze uiteraard ook van harte welkom!! Stuur deze mail gerust door. Supporters zijn uiteraard ook van harte welkom. Hopelijk zien we je dan op 15 maart 2019. Voor vragen kun je ook altijd bij ons terecht per mail of op onderstaande telefoon nummers.Profile Romijnders
Schiks Hoortechniek