19-07-2019 2 min. Patrick van Haren

Tivoli pakt uit

Tivoli pakt uit

Amusementspark Tivoli pakt groots uit in de vakantieperiode

Extra entertainment en shows tijdens ‘Tivoli Pakt Uit!’

Tivoli pakt in de zomervakantie extra uit met shows en leuk entertainment. Niet alleen in de weekenden kunnen de bezoekers genieten van Tiffi’s Show en Toffi’s Show, tijdens de zomervakantie van 20 juli t/m 11 augustus zijn de shows dagelijks te zien. En na elke show is er een Meet & Greet met Tiffi of Toffi. Op 31 juli én 7 augustus pakt het pretpark extra uit met het evenement 'Tivoli Pakt Uit!'. Tijdens deze twee evenement dagen is het groots genieten met onder andere de Avonturenshow van Jim & Lilly, de Tivoli Express en natuurlijk de eigen shows van Tiffi en Toffi.

Spelen, ravotten, genieten, gillen en chillen is in Park Tivoli vakantie-favoriet bij kinderen tot ongeveer 10 jaar. Met ruim leuke attracties en speeltoestellen is het pretpark kindvriendelijk en overzichtelijk. Chillen kunnen ook de ouders op de diverse loungeplekken tussen de attracties.

Meer dagjes uit voor minder
Extra is ook het voordelige Vakantieabonnement met vele extra korting op diverse (pret)parken zoals Avonturenpark Hellendoorn, Julianatoren, BillyBird Park Hemelrijk, Monkey Town Wijchen, DippieDoe Attractiepark, Wunderland Kalkar, Linneaushof, Vogelpark Avifauna, alle Plopsa pretparken en de Pannenkoekenboot Nijmegen.

Voor alle pretparkfans die het park maar voor één dag willen bezoeken zijn er online tickets met korting te verkrijgen. Meer informatie over het park en de extra’s is te vinden op www.parktivoli.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.