Trug in de ted zingt ten bate van museum

Het Lauws koor ´Trug in de tèd´ onder leiding van Ben Duitsman geeft op zondagmiddag 1 maart een Benefietconcert ten bate van het Streekmuseum ´Tweestromenland´. Het concert vindt plaats in de parochiekerk H. Alphonsuskerk in Beneden-Leeuwen en de aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro p.p. en dat is inclusief een kopje koffie in het Museum na afloop van het Benefietconcert.

Het koor ´´Trug in de tèd´´ wil op deze manier een bijdrage leveren om het Streekmuseum ´Tweestromenland´ te steunen in haar inspanningen om te overleven. Het streekmuseum moet blijven bestaan en de laatste tijd zijn er tal van goedbezochte evenementen in het museum dat weer een prima doorstart heeft doorgemaakt. Momenteel zijn er twee tentoonstellingen in het museum te zien o.a.: Over-Stromen: over de hoog water periode in 1995, een terug en vooruitblik en de tentoonstelling Angst over  ´Bevrijding zonder vrede´´.

De voorverkoop van de kaartjes is inmiddels gestart en u kunt terecht bij Sigarenmagazijn Van den Bogaard in de Zandstraat 124 en in het Streekmuseum Tweestromenland, Pastoor Zijlmansstraat 3 beide in Beneden-Leeuwen. U bent van harte welkom!

Trug in de ted

 

IsMijnPlaats
Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw