22-02-2019 2 min. Patrick van Haren

Van Gessel Ramen en Deuren geeft deskundig advies

Van Gessel Ramen en Deuren geeft deskundig advies

Nieuwe informatieve rubriek door Van Gessel in samenwerking met Blik op Beneden-Leeuwen

Van Gessel Ramen en Deuren is een begrip in de wijde regio als het gaat om kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Ook levert dit veelzijdige bedrijf vouwwanden, balkonbeglazing, raambekleding, gevelbekleding, zonwering en insectenwering. Van Gessel biedt al tientallen jaren vakwerk en uitstekende service. Het voorjaar breekt aan en nodigt uit om eindelijk die plannen voor een nieuwe dakkapel te gaan realiseren. Of wilt u kozijnen, ramen en deuren gaan vervangen? Bent u wellicht toe aan nieuwe zonwering? Lees dan zeker verder.

Ruim 30 jaar vakmanschap
Gert van Gessel begon in 1987 met een gespecialiseerd timmerbedrijf in houten kozijnen, ramen en deuren. Vier jaar later kreeg hij van Weru de kans Weru-vakbedrijf te worden voor Tiel en omgeving. Door deskundigheid en vakmanschap is zijn onderneming uitgegroeid tot een gerenommeerd en erkend specialist. Inmiddels zijn ook Willy en Johan Kerpentier – van Gessel, Gerard van Gessel en het gewaardeerde personeel onmisbare schakels in de persoonlijke en kwalitatieve uitstraling van zijn onderneming.

Van Gessel Ramen en deuren

Consumenteninfo
Om aan de inwoners in West Maas en Waal dat vakmanschap en die vakkennis te onderstrepen zullen de komende weken regelmatig informatieve artikelen exclusief op Blik op Beneden-Leeuwen worden gepubliceerd om u de mogelijkheden te laten zien op het gebied van ramen, deuren, dakkapellen, gevelbekleding en zonwering. De artikelen worden in nauwe samenwerking verzorgd met Van Gessel en de redactie van Blik op Beneden-Leeuwen. Zo kunt u vanaf vrijdag 1 maart het eerste informatieve artikel verwachten en worden veel vragen beantwoord waarmee u misschien rondloopt terwijl u plannen maakt voor aanpassingen aan uw huis of bijgebouw.

Bezoek onze showroom
Natuurlijk kunt u ook de showroom bezoeken waar u volledig zult worden geïnformeerd over de mooie producten, de goede service en de vakbekwaamheid van alle medewerkers. Alle kwaliteitsproducten worden voor u op maat gemaakt. In de showrooms in Beneden-Leeuwen of Echteld nodigen talrijke modellen u uit tot het maken van de juiste keuze. Neem daarom snel contact op of kom langs in onze showroom in Echteld of Beneden-Leeuwen.

Van Gessel Ramen en Deuren
Zandstraat 53-04
6658 CM Beneden-Leeuwen
T: 0344 – 64 25 30
W: www.vangessel.nl
E: info@vangessel.nl

Openingstijden in Beneden-Leeuwen
Dinsdag van 13:00 tot 16:00 uur
Donderdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag (alleen de even weken) van 09:00 tot 13:00 uur

Buiten deze openingstijden kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.