Van Gessel Ramen en Deuren gaat verhuizen

In het land van Maas en Waal is Van Gessel Ramen en Deuren al lang geen onbekende meer. Het bedrijf dat zich van oorsprong in Echteld bevindt, heeft al enkele jaren een showroom aan de Zandstraat (hoek Beatrixstraat) in Beneden-Leeuwen. Door een grootscheepse verbouwing en complete vernieuwing is besloten de beide showrooms samen te voegen in Echteld.

Select Windows
Willy Kerpentier – van Gessel vertelt: ‘Onze showroom in Echteld wordt compleet vernieuwd omdat wij met een andere leverancier gaan samenwerken voor onze kunststof kozijnen, schuifpuien, deuren enzovoorts. De kwaliteit is nog beter en bovendien zijn de mogelijkheden voor de Nederlandse markt uitgebreider. Om die reden worden wij Select Windows partner. Vanuit Echteld, net over de brug, zijn wij prima in staat om het Land van Maas en Waal en onze grote klantenkring in het rivierengebied te blijven bedienen. De afstand van slechts enkele kilometers doet daar in zijn geheel geen afbreuk aan. We kunnen in onze vernieuwde showroom alle klanten uit de hele regio nog veel beter van dienst zijn en veel meer mogelijkheden laten zien.’

Van Gessel Ramen en Deuren

Van harte welkom
Van Gessel Ramen en Deuren is trots om met de producten van Select Windows te gaan werken en ontvangt u graag eens in de vernieuwde showroom in Echteld.

Van Gessel Ramen en Deuren B.V.
Achterstraat 47  •  4054 MS Echteld
T.   (0344) 642530
E.   info@vangessel.nl
I.    www.vangessel.nl

Kinderdagverblijf Stip & Stap
Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen