Van Gessel Ramen en Deuren geeft deskundig advies Deel 4

Van Gessel Ramen en Deuren is een begrip in de wijde regio als het gaat om kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Van Gessel is ook het vertrouwde adres voor vouwwanden, balkonbeglazing, raambekleding, gevelbekleding, zonwering en insectenwering. Van Gessel biedt al tientallen jaren vakwerk en uitstekende service. In een serie van vier afleveringen geeft Van Gessel uitgebreide informatie en tips. In deze vierde aflevering komt gevelbekleding aan bod.

Deel 4 - Gevelbekleding

In de showroom van Van Gessel aan de Zandstraat (hoek Beatrixstraat) krijgen we deskundige uitleg van Johan van Gessel. 'Bij het bouwen of renoveren van uw huis, zult u de keuze voor kunststof gevelbekleding ongetwijfeld voorbij zien komen. Buiten dat het uw woning er een stuk strakker uit laat zien, zijn er nog meer redenen om voor dit systeem te kiezen.' Vervolgens somt Johan een aantal voordelen op.

– Lage onderhoudskosten
– Hoge kwaliteit
– 10 jaar kleurvast
– Snelle montage
– Maatwerk mogelijk
– Milieuvriendelijk

Kwaliteit van Keralit
Heering Kunststof Profielen stelt hoge eisen aan de kwaliteit van Keralit. De basis is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl©. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl© zorgt voor een sterk paneel dat weersbestendig is en een lange levensduur heeft. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt.

10 jaar kleurvast
De toplaag waarmee de kunststof gevelbekleding wordt afgewerkt, is uitgebreid getest op water, zon- en uv-licht. Hierdoor is deze gegarandeerd 10 jaar kleurvast en behoudt de woning hiermee een fraai aangezicht. Een periodiek zachte reiniging volstaat vervolgens voor jarenlang woonplezier.

Milieuvriendelijk
Door te kiezen voor Keralit, draagt u bij aan een beter milieu:

– Er hoeven minder bomen gekapt te worden voor de productie van Keralit
– Geen onderhoud met vervuilende verf, reinigers en oplossers
– Waar mogelijk wordt gebruikt gemaakt van gerecyclede grondstoffen

Gevelbekleding Van Gessel

Trespa absoluut thuis
Trespa® Meteon® is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, vervaardigd met Trespa’s unieke, bedrijfseigen technologieën, Electron Beam Curing (EBC) en Dry Forming (DF). De mix van thermohardende harsen en tot 70% op hout gebaseerde vezels, vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen, resulteert in een zeer stabiele, dichte plaat met een goede sterkte–gewicht verhouding. Trespa® Meteon® is leverbaar in een groot aantal Uni-Colours, Metallics, Wood decors en Naturals. 

Van Gessel Ramen en Deuren biedt ook een breed assortiment hout en houtachtige gevelbekledingen aan. Halfhouts rabat wordt voornamelijk horizontaal toegepast als buitenbetimmering c.q. gevelbekleding. Rabatdelen zijn leverbaar in de volgende houtsoorten: western Red Cedar, Meranti, Vuren en Vuren verduurzaamd. Zoekt u rabatdelen, gevelsiding of v-delen, kom dan gerust eens langs in onze showroom in Beneden-Leeuwen.

Van Gessel Ramen en Deuren
Zandstraat 53-04 (ingang Beatrixstraat)
6658 CM Beneden-Leeuwen
T: 0344 – 64 25 30
W: www.vangessel.nl
E: info@vangessel.nl

Openingstijden in Beneden - Leeuwen
Dinsdag van 13:00 tot 16:00 uur
Donderdag van 10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag (alleen de even weken) van 09:00 tot 13:00 uur

Buiten deze openingstijden kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken.

Dit was de vierde aflevering in een serie van informatieve afleveringen. Deze serie komt tot stand in nauwe samenwerking met Van Gessel Ramen en Deuren, onder andere WERU dealer. In de volgende aflevering informeert Johan van Gessel u over aluminium kozijnen en profielen.

Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen
van Tiem optiek