Veelzijdige coach Marianne opent praktijk

Naast haar baan als verpleegkundige onderhoudt Marianne van Leeuwen al enkele jaren een praktijk aan huis in Maasbommel. Of liever gezegd ín huis. Die praktijk groeit uit zijn jasje en zonder dat ze al op zoek was naar vervangende ruimte valt haar oog op een leegstaande praktijk aan de Bikkelen in Beneden-Leeuwen. Al snel borrelen er nieuwe ideeën op en besluit ze om haar praktijk te vestigen in de mooie locatie direct aan de rand van het centrum van Beneden-Leeuwen.

In gesprek met Marianne komt al snel haar veelzijdigheid aan het licht. Haar ervaring in de zorg kent vele raakvlakken die in haar praktijk zo enorm van toepassing komen. Daar kan haar klantenkring de vruchten van plukken. ‘Waar ik mezelf namelijk in onderscheid van anderen is dat ik mijn kennis en ervaring niet alleen als gezondheidscoach, maar ook als verpleegkundige hierbij kan gebruiken’, aldus Marianne.

Hoe kan één persoon zoveel disciplines aanbieden in haar praktijk?
Marianne lacht: ‘Ik heb een groot netwerk opgebouwd bij het lesgeven van Zumba in Maas en Waal. Als verpleegkundige heb ik op vele afdelingen gewerkt in ziekenhuizen en verpleeghuizen en bijna nergens langer dan drie jaar. Ook op het gebied van voeding heb ik veel kennis opgedaan. Door het volgen van diverse opleidingen is mijn opgedane kennis goed onderbouwd. Dat geeft mij de mogelijkheid om de klanten in mijn praktijk op meerdere vlakken te kunnen begeleiden. Of dat nu is met voeding, gezondheid, welzijn of bewegen.’

Haar klanten prijzen niet alleen haar vakkennis, maar waarderen ook de kleinschaligheid waardoor de praktijk zo persoonlijk en vertrouwelijk is. In de huis-aan-huis flyer is een opsomming te lezen van wat deze nieuwe praktijk zoal te bieden heeft. Coaching (welzijn) en consulting, angst- en stressbeheersing, Mind-Walk®, voedingsadviezen, wellness en beweging. U kunt er ook terecht voor massages, met als specialisatie massage bij Fibromyalgie en massage bij mensen die kanker hebben of hebben gehad. Deze vorm van dienstverlening is vooral uniek in de regio. Marianne verzorgt verder groepslessen met verschillende soorten sport zoals onder andere Zumba®, Piloxing®, Mind-Flow® en Body-Roulette.

Hoewel de praktijk al sinds 1 oktober is gestart vindt op zaterdag 6 oktober de officiële opening plaats door burgemeester Vincent van Neerbos. ‘Natuurlijk is dat wel een spannende gebeurtenis.
‘s Morgens is er eerst nog een workshop en ’s middags is de opening. Het moet vooral een gezellige en informele opening worden zonder opsmuk. Dat past het best bij mij,’ zo eindigt Marianne.

Voor meer informatie: www.coachmarianne.nl

Praktijk Coach Marianne

Paul Soetekouw financieel advies
Praktijk Coach Marianne