Volgende fase in Het Leeuwse Veld

Wonen in Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen betekent vrij en landelijk wonen op 10 minuten van Tiel en 20 minuten van Nijmegen! Heerlijk wonen in ruime woningen met grote tuinen; voor een scherpe prijs!

Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied èn nabij voorzieningen en goede ontsluitingen wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. Er komt een ruim aanbod van woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. Ervaar zelf het wonen in een groene en landelijke omgeving! Ongeveer 2/3 van het plangebied wordt bebouwd. Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden: het Cool Nature speelpark Het Speelse Veld.

De aanleg van Het Speelse Veld is afgerond, een plek waar kinderen lekker in de natuur kunnen ravotten. Een prima ontspanningsplek vlakbij huis! Rondom de woningen is ook veel ruimte voor groen en water. Dat is Het Leeuwse Veld. Daar voel je je vrij!

Vanaf 21 september in verkoop
De verkoop van de woningen in fase 8 in project Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen start op 21 september! Je bent die dag van 17:00 tot 19:00 uur van harte welkom in MFA De Rosmolen (Leliestraat 19) in Beneden Leeuwen. De makelaars staan dan voor je klaar met het Woon!magazine en de prijslijst.

 Vanaf vrijdag 21 september 17:00 uur is het mogelijk om je online in te schrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. De inschrijving sluit op maandag 1 oktober om 12:00 uur. Daarna worden de woningen toegewezen en de verkoopgesprekken met de makelaar ingepland. Van de Geer Tweewielers
Training & Zo