Voorzittershamer overgedragen

Ton Gradussen heeft na 10 jaar de voorzittershamer van DijkenSport.nl overgedragen aan Freek van Wamel. Hij is voor velen een bekende en was tot vorig jaar directeur/eigenaar van Van Wamel Machinefabriek. Freek geniet nu van zijn vrije tijd welke hij ook graag deels wil inzetten voor DijkenSport.

De bestuursleden van Dijkensport.nl reageren: ‘Wij zijn trots op Freek als nieuwe voorzitter. Samen gaan we proberen om het evenement verder op de kaart te zetten ter promotie van onze mooie regio en het jaarlijkse beweegfeest in de gemeente West Maas en Waal.’ Freek heeft het afgelopen jaar als bestuurslid 'sponsoring' in zijn portefeuille gehad en komend jaar blijft hij deze portefeuille beheren.

Voorzitter Dijkensport

De scheidende voorzitter Ton Gradussen [L] schudt de hand van de nieuwe voorzitter Freek van Wamel. Eigen foto

DijkenSport.nlbedankt Ton voor de afgelopen 10 jaren en waardeert de vele succesvolle veranderingen die hij met het evenement heeft gerealiseerd om het weekend te brengen tot wat het nu is. Een groot feest van diverse verschillende sporten en van recreatief wandelen en fietsen waarbij in één weekend duizenden deelnemers proberen het maximale uit zichzelf te halen en/of te genieten van de mooie natuur maar vooral een fantastische dag te hebben. 

We wensen Freek namens het gehele bestuur, commissies, vrijwilligers, sponsors en deelnemers heel veel succes!

Cartouche
Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw