Vrienden van Elisabeth blijven verrassen

Ook in de zomermaanden is stichting Vrienden van Elisabeth actief om de cliënten van verpleeghuis St Elisabeth aangename en gezellige entertainment te bezorgen. Op woensdag 25 juli verzorgde Adrie van Vlooswijk een muzikale middag in de Plaza. Het zomerse thema kreeg extra cachet met de heerlijke ijsjes van IJssalon Ohlala met lekkere toppings en slagroom.

In de zomermaand augustus volgt dan opnieuw een zomers thema waarbij het de beurt is aan Herman van Teffelen om met prachtige muzikale klanken de sfeer te verhogen. Een heerlijk drankje erbij zorgt voor een complete onbezorgde middag. Aan het eind van de middag worden er op de afdelingen koude schotels geserveerd, waarmee deze zomerse middag kan worden afgesloten.

‘Houd ook de activiteit in september in de gaten’, zo luidt het advies van Bea Steenbergen, secretaris van de Vrienden van Elisabeth. ‘Dan komen namelijk de Vrienden van Elisabeth in samenwerking met Kees Bos met een heel speciale bingo, een muziekbingo.  Als u van bingo houdt moet u er zeker bij zijn en wanneer u niet van bingo houd moet u er ook bij zijn want het is zo leuk om te luisteren naar al die bekende liedjes die voor u gezongen gaan worden, raad de liedjes en vul ze in op de bingo kaart. Er zijn leuke prijsjes mee te winnen. De Vrienden van Elisabeth zijn al druk op zoek naar leuke prijzen. Kees Bos zal er een gezellige middag van maken.’

De stichting Vrienden van Elisabeth zorgt het hele jaar door voor extra activiteiten en entertainment om de cliënten van het verpleeghuis plezierige afleiding te bieden in een doorgaans niet zo makkelijke periode. Juist in de zomerperiode, als veel familieleden vakantie genieten, is het belangrijk om met extra activiteiten de vakantieperiode te overbruggen. Vrienden van Elisabeth, een stichting waarin mensen zitting hebben die zich met hart en ziel inzetten voor de medemens.                            

Kinderdagverblijf Stip & Stap
Care Letselschade B.V.