VVN zoekt mederegelaar verkeersexamen

Veilig Verkeer Nederland (VVN) zoekt een medecoördinator voor het verkeersexamen van alle groepen 7 van de basisscholen. Het is van levensbelang dat kinderen de verkeersregels leren. Ook in de praktijk. Daarom doen elk voorjaar alle basisscholen in de gemeente West Maas en Waal mee aan het Veilig Verkeer Nederland (VVN) praktisch Verkeersexamen. Leerlingen in groep 7 laten zien dat ze de verkeersregels in de praktijk goed kunnen toepassen. 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met een klein team van enthousiaste vrijwilligers vanuit de VVN werkgroep West Maas en Waal. Samen werk je op vrijwillige basis aan het organiseren van het verkeersexamen. Zo maak je alle afspraken met scholen en werf je vrijwilligers voor het uitzetten van de examenroute en de controleposten. Je overlegt met scholen, politie en gemeente. 

VVN zoekt iemand die:

  • het belangrijk vindt dat kinderen leren de verkeersregels in de praktijk toe te passen;
  • het leuk en gezellig vindt om zich in te zetten voor een goed doel;
  • planmatig kan denken en werken;
  • een goede netwerker is;
  • houdt van organiseren en aanpakken.

Dit is wat VVN biedt

Als vrijwilliger bij VVN krijg je ondersteuning van een vast contactpersoon. Daar kun je altijd terecht met vragen. Daarnaast kun je via de VVN Academy allerlei gratis workshop en trainingen doen. Onkosten krijg je vergoed en je bent WA verzekerd tijdens alle activiteiten die je voor VVN doet.  Door dit werk breid je je netwerk verder uit en deze vrijwilligersfunctie is een waardevolle toevoeging op je CV.

Meer informatie en aanmelden

Gerda Wijnekus, telefoon 06 51 52 51 67, e-mail gerda.wijnekus@hotmail.com

Verkeersexamen

Archieffoto: Markeon

HGA Administratie
Verkeersschool Van Thiel