Weekaanbieding van Keurslager Maarten Kocken

De twee jonge versspecialisten Echte Bakker Jelle Thomassen en Maarten Kocken Keurslager gaan tien weken lang een exclusieve aanbieding plaatsen in de veelbezochte wekelijkse nieuwseditie van Blik op Beneden-Leeuwen. Wij zijn er maar wat trots op dat deze door velen gewaardeerde en vakkundige ondernemers via Blik op Beneden-Leeuwen hun heerlijke producten gaan aanbieden.

Wat moet u doen?
De exclusieve weekaanbiedingen worden uitsluitend gepubliceerd in de nieuwseditie van Blik op Beneden-Leeuwen. Om van die aanbiedingen gebruik te kunnen maken hoeft u helemaal geen ingewikkelde handelingen te verrichten. Als u van de heerlijke aanbiedingen gebruik wilt maken, kunt u in de winkel volstaan met het noemen van uw postcode en de exclusieve aanbieding of even de waardebon uitprinten als daarom wordt gevraagd in de advertentie.

Tien weken lang
De eerste weekaanbiedingen zijn dan geldig vanaf vrijdag 1 februari tot en met donderdag 7 februari. Op vrijdag 8 februari worden dan de volgende aanbiedingen geplaatst. De actie loopt 10 weken.

Maarten KockenOndernemersvereniging Verrassend Leeuwen
Acam