Winnaar bekend van Ultimate Fit Challenge

De Ultimate Fit Challenge 2.0 van Training & Zo zit erop en na de evaluatie van alle formulieren, is de WINNAAR bekend: LIZZY LOERMANS

Op woensdag 30 mei jl werd zij door het team van Training & Zo persoonlijk gefeliciteerd met haar behaalde resultaten én haar wel verdiende prijs, een HEERLIJK WEEKENDJE WEG naar eigen keuze ter waarde van 169 euro! Naast bloeddrukverlaging, gewichtsverlies, verlaging vetpercentage en visceraal (buik) vet, is haar conditie met sprongen vooruit gegaan en voelt zij zich weer energiek en fit.

 “De ULTIMATE FIT CHALLENGE 2.0 van Training & Zo was de motor die ik nodig had om weer gemotiveerd aan mijn fitheid te werken. Door het aanpassen van mijn voedingspatroon en het strak volgen van het programma zit ik eindelijk weer "lekker in mijn vel" en ik voel me niet mee zo futloos en moe”.

“Verder heb ik nu de smaak te pakken en ik zie dat het structureel werken aan je fitheid een onderdeel is van je leefstijl en ik ga door met trainen en het eten gezonde voeding! “

Binnenkort gaat weer een nieuwe editie van de ULTIMATE FIT CHALLENGE van start, hierin zal onze bekende bootcamp trainingen erbij zitten! Houd onze website, instagram en facebookpagina in de gaten! 

https://www.trainingenzo.club/
https://www.facebook.com/trainingenzobenedenleeuwen/
https://www.instagram.com/trainingenzo_beneden_leeuwen/

Ultimate Fit Challenge

Cartouche
Boetiek Favoriet