14-12-2018 1 min. Patrick van Haren

Winterfair in Boven-Leeuwen

Winterfair in Boven-Leeuwen

Op donderdag 20 december van 17.30 tot 21.30 uur zal op en rondom het Dulperplein van het Kulturhus in Boven-Leeuwen een sfeervolle winterfair worden georganiseerd. De toegang is gratis.

De winterfair zal dit jaar in het teken staan van het jubileum van Kulturhus D’n Dulper. Deze bestaat alweer 10 jaar. Er zijn diverse kramen te vinden aan de Pastoor Schoenmakersstraat, zoals mode, kerstdecoratie, streekproducten, sieraden en woonaccessoires. Alles staat in het teken van kerst, want aan decoratie is veel aandacht besteed dit jaar. Ook zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud zoals pony rijden, verschillende demonstraties, sfeervolle muziek en er wordt een film vertoond over de bouw van D’n Dulper.

De kinderen van de Mariaschool dragen ook hun steentje bij. Zij verzorgen een kerstuitvoering in de kerk en zullen ook een kraam hebben om hun spullen te verkopen voor het goede doel.

Op het Dulperplein draait het allemaal om gezelligheid met sfeervolle muziek van muziekvereniging Arezzo, Wereldkoor Nonjana, African Lembo en De Reifholzkapelle. De catering wordt verzorgd door Willy Erkelens . Kortom de moeite waard om een bezoek te komen brengen aan de Winterfair van D’n Dulper voor een gezellige avond uit.

Winterfair


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.