Workshop Natuurfotografie

De workshop Natuurfotografie wordt georganiseerd door IVN afdeling Maas en Waal en begint met een avond over de (digitale) camera, instellingen en (on)mogelijkheden. De tweede avond gaat over creatief zijn met natuur fotografie: compositie, kleuren, het omgaan met (kunst)licht in de natuur en over het gebruik van de achtergrond.

Praktijk
De zaterdag erop gaan we op pad in een nabijgelegen natuurgebied het geleerde in praktijk brengen. Met een aantal opdrachten op zak trekken we de natuur in en kijken bij elkaar wat zij zien, hoe zij de foto nemen, waarom gaat zij daar staan? En hoe een ander gebruik maakt van de omgeving en het licht.

Evaluatie
De laatste avond gaan we samen alle foto's bekijken en bespreken, ook krijgt men tips & tricks om de foto's nog beter te maken. De workshop begint op dinsdag 15 mei om 19:30 in Het IVN steunpunt de Dalenshof te Beneden Leeuwen. De tweede avond is op 22 mei om dezelfde tijd. De praktijk ochtend is op zaterdag 26 mei en voor degene die er nog geen genoeg van hebben kunnen zondag 27 mei meelopen met de wandeling De natuur door de lens over de Ewijkse plaat. Op dinsdagavond 29 mei bespreken we gezamenlijk de gemaakte foto's. Deelname aan deze workshop kost slechts € 30,--, IVN leden krijgen 10% korting. Opgave via de website https://www.ivn.nl/afdeling/maas-en-waal

Datum 15, 22, 26 en 29 mei 2018
Betreft Workshop Natuur Fotografie
Door:IVN Maas en Waal
Locatie: Dalenshof

Care Letselschade B.V.
Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw