Home > Ontwikkelingen
Hoogenkamp
Status: ontwikkeling
Op het voormalige terrein van Garage van Oijen aan de Zijveld zijn de voorbereidingen in volle gang voor een nieuwbouwplan. Naast enkele vrijstaande woningen komen er ook geschakelde huurwoningen. De riolering is inmiddels aangesloten. Er is inmiddels begonnen met de bouw.

Lees snel verder!
De Lelie
Status: ontwikkeling
Aan de Akkerstraat zullen zeven luxueuze vrijstaande villa's met ruime optiemogelijkheden worden gebouwd. Aan de nieuw aan te leggen Pinksterbloemstraat komen twaalf half vrijstaande woningen. Deze nieuwe straat wordt een nieuwe zijweg van de Zonnebloemstraat en wordt links langs het politiebureau aangelegd.

Lees snel verder!
Probabilis
Van den Hurk Meubelen
Lauwesdijk
Status: ontwikkeling
Het nieuwbouwplan Lauwesdijk laat de eerste vormen van aanleg zien. Volgens de laatste berichten zijn al behoorlijk wat huizen verkocht. Het appartementengebouw is inmiddels bewoond en ook zijn er al enkele twee-onder-een-kap-woningen verrezen.

Lees snel verder!
Het Leeuwense Veld
Status: ontwikkeling
Nieuwbouwplan 'Het Leeuwse Veld' zal straks gaan verrijzen aan de zuidelijke kant van de Van Heemstraweg. Daarvoor zal in ieder geval de voormalige woning van de familie van Wijk moeten wijken.

Lees snel verder!
De Rosmolen
Status: ontwikkeling
De nieuwbouw van De Rosmolen is van start en bestaat uit enkele fases. Allereerst zal een nieuwe sporthal op het huidige grasveld worden gebouwd. Na deze eerste fase zal de huidige sporthal worden afgebroken waarna daar de overige ruimten worden gebouwd. Onder andere een bar, bibliotheek,

Lees snel verder!
Paul Soetekouw financieel advies
Van Gelder Verf en Wand