Home > Zakelijk > Bedrijven

Nursing Nu!

Nursing Nu! is een uniek opleidingsinstituut in het Land van Maas en Waal. In 2010 zijn wij begonnen met standaard EHBO-cursussen, maar al vrij snel kwam hier de tak bij van het opleiden van EHBO-instructeurs en het geven van didactische trainingen. Naast de EHBO-tak geven wij ook trainingen in de acute geneeskunde en verpleegkundige zorg.

Jan Hoefnagel is de eigenaar van het bedrijf Nursing Nu!. Hij heeft na de HBO-V de opleiding tot IC-verpleegkundige afgerond en is aansluitend begonnen met zijn eigen bedrijf. Daarvoor heeft hij diverse opleidingen tot (docent)instructeur gevolgd en diverse symposia bijgewoond om op een actuele wijze de cursussen te kunnen blijven geven.

De slogan van Nursing Nu! is: “ Omdat iedereen voor een ander kan zorgen”. Belangrijk is dat na een cursus de cursisten naar huis gaan met het gevoel dat zij wat kunnen betekenen voor een ander in een noodsituatie. Nursing Nu! biedt iedere cursist de kans om zich tijdens een cursus te ontwikkelen tot een zelfverzekerde hulpverlener waarin de zorg voor zijn/haar patiënt volwaardig en optimaal is. Het mooie is tevens, dat iedereen dit kan!

Ook de adviserende en instruerende trainingen aan mantelzorgers heeft veel waarde. Familieleden van een patiënt zijn vaak erg opgelucht als zij het gevoel krijgen dat zij op een goede wijze bijvoorbeeld een tracheastoma verzorgen, bloedsuiker prikken of een subcutane injectie zetten.

Nursing Nu! is officieel een opleidingsinstituut van Het Oranje Kruis en verzorgd cursussen van het Rode Kruis, Nederlandse Reanimatie Raad en de Trauma Care for First Responders.

Postadres:
Zonnebloemstraat 3
6658 XK Beneden Leeuwen
Telefoon: 06 – 3059 6753
E-mail: info@nursingnu.nl
Website: www.nursingnu.nl

HGA Administratie
Henricus Hoeve