Home > Zakelijk > Ondernemers

Carla Schiks - Schiks Hoortechniek

Carla Schiks is sinds 1988 werkzaam in de hoortoestelbranche. Tegenwoordig is Carla enkele dagen per week te vinden bij 't Oogpunt aan de Zandstraat, waar de consument een bezoek kan brengen aan de audici&#n, die een eigen bedrijf heeft onder de naam Schiks Hoortechniek.
In deze aflevering van Blik op de Ondernemer stelt Carla zich aan u voor.

Carla Schiks is 42 jaar oud, getrouwd en heeft 1 kind. Zij woont in Beneden Leeuwen. Ze vertelt:
"In 1990 ben ik een half jaar werkzaam geweest bij een bank en anderhalf jaar bij een accountantskantoor. Sinds eind 1991 toch weer het hoortoestelvak in gegaan, omdat het een prachtig vak is!
Als opleiding heb ik de SVBG/SBBO opleiding gevolgd. Natuurlijk volg ik het hele jaar door bij- en nascholingscursussen. Hierdoor ben ik ook StAr-geregistreerd vak audicien."

De consument kan bij Schiks Hoortechniek terecht voor een gratis hoortest, aanmeten van hoortoestellen tijdens een proefperiode met vakkundige begeleiding, aanverwante hulpmiddelen als telefoons voor slechthorenden, droog- en onderhoudsmiddelen voor hoortoestellen, batterijen, controles, onderhoud, aanmeten gehoorbescherming, slaapdopjes en zwemdopjes.
Op dinsdag, donderdag en zaterdagochtend is Carla aanwezig bij 't Oogpunt, Zandstraat 121 te Beneden Leeuwen. Dinsdag, donderdagmiddag en zaterdagochtend volgens afspraak en donderdagochtend inloopspreekuur. Afspraken via 't Oogpunt 0487-591870.
Op woensdagmiddag en vrijdag is Carla werkzaam bij Wilfred de Jong Brilmode in Culemborg.

Carla vertelt verder: "Met de nieuwste generatie hoortoestellen kan de slechthorende consument de gesprekspartner aanzienlijk beter verstaan in gezelschap, windruis tijdens het fietsen wordt veel beter onderdrukt en het geluid klinkt vele malen natuurlijker dan voorheen. Ook zijn de hoortoestellen tegenwoordig cosmetisch veel fraaier: nagenoeg onzichtbaar en comfortabel. Daardoor voelt de consument zich veel beter op zijn gemak.
Ook toepassingen voor televisie en telefoon zijn aanzienlijk verbeterd.
Vergoedingen zijn mogelijk via de Zorgverzekeraar, belastingaftrek en UWV."

; In de toekomst zal Schiks Hoortechniek de nieuwste mogelijkheden blijven volgen, om de slechthorende zo goed mogelijk te blijven helpen.

Van Beuningen Textiel en Mode - Feestwinkel
Van den Hurk Meubelen