Home > Zakelijk > Ondernemers

Bas Hessing - Telecombinatie Maas en Waal

Voor deze rubriek gaan we op bezoek bij een ondernemer, waar een verandering is waargenomen of op komst is. Eigenlijk is ondernemen continue aan verandering onderhevig, zodat wij een brede keus hebben onder de ondernemers van Beneden-Leeuwen. Deze keer gingen we op bezoek bij Telecombinatie Maas & Waal.
We worden hartelijk ontvangen door de nieuwe filiaalleider Bas Hessing en technisch specialist Danny Dekker. Zij zijn de nieuwe gezichten van Telecombinatie Maas en Waal. Er is ook gekozen voor een nieuwe naam, want, hoe vervelend het ook is, er is nogal wat achterstallig onderhoud weg te werken na de overname. Telecombinatie Leeuwen, zoals het filiaal eerder heette, heeft nogal wat klanten verloren door een minder professionele aanpak en onopgeloste problemen. En die lijken in de kast moeten nu eerst worden geborgen, om vervolgens een nieuwe start te kunnen maken.

De wingelgevel wordt helemaal gerestyled, zodat ook aan de buitenkant zichtbaar is, dat er een nieuwe periode is aangebroken voor Telecombinatie Maas & Waal. Archieffoto: Blik op Beneden-Leeuwen

De eerste prioriteit van het nieuwe verkoopteam is het oplossen van de in het verleden ontstane problemen en het terugwinnen van vertrouwen van de consumenten. ‘Er zijn nogal wat fouten gemaakt door de vorige eigenaar en daar ondervinden wij nog dagelijks de revenuen van. Maar onze service is gebaseerd op denken in oplossingen en niet in procedures. Als klanten van Telecombinatie Leeuwen een vervelende ervaring achter de rug hebben, zijn zij bij ons van harte welkom om het voor te leggen, zodat wij alsnog een passende oplossing kunnen bieden.’
De naam Telecombinatie Leeuwen is inmiddels vervangen door Telecombinatie Maas en Waal, zodat daarmee twee verschillende tijdperken worden afgebakend. Bas Hessing vindt het vooral vervelend, dat er een schaduw over deze winkel hangt, maar zoekt de uitdaging in het aanbieden van een hoog serviceniveau, klantvriendelijkheid, eigen technische dienst en jarenlange ervaring. Niet voor niets is de groep winkels van Telecombinatie Driebergen, Zeist, IJsselstein, Schoonhoven, Bilthoven en nu dus ook Beneden-Leeuwen vorig jaar nog bekroond met de Award Retail Dealer 2011, een verdienste die dat hoge serviceniveau dik onderstreept.
Bas Hessing vindt het vooral belangrijk om vooruit te kijken. Op termijn krijgen de etalage en de voorgevel, evenals het winkelinterieur frisse, nieuwe kleuren. Maar veel belangrijker nog is de dienstverlening aan de klanten. Bas en Danny hebben de intentie om Telecombinatie Maas en Waal in een nieuw licht te zetten en zullen daar zeker in slagen, met alle know-how vanuit de winkelgroep, waar dit filiaal deel van uitmaakt. Telecombinatie Maas en Waal is niet afhankelijk van fabrikanten of leveranciers en kan derhalve dus alle merken mobiele telefoons aanbieden, zowel voor de particuliere als de zakelijke klant. Filiaalhouder Bas Hessing en technisch specialist Danny Dekker heten u van harte welkom om kennis te komen maken. Zij zijn helemaal klaar voor een frisse herstart.

Telecombinatie Maas en Waal
Sportlaan 17, Beneden-Leeuwen
0487-595866

Ciska s Mode
Care Letselschade B.V.