Home > Ontspanning > Domotica

Domotica Beneden-Leeuwen

Mensen die een beetje of in toenemende mate hulp nodig hebben, willen vaak graag thuis blijven wonen. Dat kan dankzij Domoticazorg. Want Domoticazorg biedt zorg op afstand en elektronische en andere hulpmiddelen aan ouderen en mensen met een chronische aandoening of handicap. De zorg op afstand en de hulpmiddelen geven deze groep mensen extra ‘handen en voeten’. Daarnaast bevorderen ze de zelfstandigheid en veiligheid in huis.

Domoticazorg is een afdeling van ZZG zorggroep. Wij leveren onze diensten aan inwoners van de regio Nijmegen, het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal.

Meer weten? Bel (024) 366 57 77 of stuur een e-mail.

Domotica
Domotica is een samentrekking van de woorden ‘domus’ en ‘telematica’. Het betekent woonhuisautomatisering ofwel elektronische hulpmiddelen in huis. In een met Domotica uitgeruste woning kunt u prima zelfstandig blijven wonen. Veilig en comfortabel.

Eenvoudige bediening
ZZG zorggroep ziet het nut van Domotica voor een groeiende groep thuiswonende ouderen en mensen met een chronische aandoening of handicap. Onder de naam Domoticazorg bieden we een aantal nieuwe vormen van zorg en hulpmiddelen aan, die ouderen in staat stellen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Alle bij deze diensten behorende technische hulpmiddelen zijn eenvoudig te installeren in bestaande woningen en gemakkelijk te bedienen. Ons aanbod verandert voortdurend als gevolg van nieuwe ontwikkelingen en bevindingen van gebruikers.
Voor meer informatie verwijzen wij naar www.zzgzorggroep.nl

Thomassen, Echte Bakker
Partyverhuur van Dreumel