Home > Ontspanning > Hoorzorg

Hoorzorg in Beneden-Leeuwen

Hoorzorg

Bijna 10% van de bevolking heeft een gehoorverlies. Van deze groep heeft het grootste gedeelte een matig tot ernstig gehoorverlies. Bij het ouder worden wordt de kans op een gehoorverlies groter, veroorzaakt door de veroudering. Maar ook langdurige blootstelling aan omgevingslawaai kan al op jongere leeftijd schadelijke gevolgen hebben voor het gehoor. De effecten van gehoorverlies zijn zodanig dat slechthorendheid wordt beschouwd als een handicap. De achteruitgang van het gehoor kan zo geleidelijk gaan dat u wellicht hier in eerste instantie niets van merkt. Vaak is het de familie of zijn het vrienden die u er op attenderen dat zij vaak woorden moeten herhalen of dat de televisie of radio steeds harder staat. Gelukkig bestaan er tegenwoordig zeer goede oplossingen om de handicap van slecht horen tot een minimum te beperken. Een van deze oplossingen is het hoortoestel.

Schiks Hoortechniek Maas en Waal is specialist in de beste individuele hooroplossing

Door uitgebreide vakkennis, persoonlijke benadering en professionele service is Schiks Hoortechniekj al jaren toonaangevend en succesvol leverancier van hoortoestellen. Tevens kunnen zij hoogwaardige apparatuur leveren om in uw woning slechthorendheid zo goed mogelijk op te vangen.
Schiks Hoortechniek levert moderne hoortoestellen van bekende merken, waaronder SoundLens. en Clarity. Dit zijn hoortoestellen welke op maat wordt vervaardigd en hiermee volledig onzichtbaar in de gehoorgang wordt gedragen.

Hoortest

U kunt gratis uw gehoor bij ons laten testen en u geheel vrijblijvend laten informeren naar de mogelijkheden. Laat u gerust informeren naar de vergoedingsmogelijkheden (via uw zorgverzekeraar / werkgever / belastingaftrek)
Bij een hoortest u krijgt een hoofdtelefoon op en u krijgt verschillende toontjes te horen. Wanneer u de toon hoort, drukt u op een knop. Ook krijgt u (indien nodig) een ruis op een oor (het oor wordt uitgeschakeld) om het andere oor te testen. Vervolgens spreekt u simpele woordjes, die u te horen krijgt, na. Tot slot kan de audicien u uitleggen wat voor gehoorverlies u heeft. We kunnen u dan vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.

Ga voor meer informatie naar www.schikshoortechniek.nl

 

Alex Bouwmarkt
Travel Counsellors Linda Kusters